goes píše:Ono je treba u efanatiku brat ty jejich recenze kapku s nadhledem. Pokud vyrobce rika ze pri 45 kmh na eko mod to da “az” 100 km a majitel udajne ve sportu pri jizde naplno dava hrave 120 je neco spatne. Nekdo nas tady dost lakuje a nwmyslim si ze by si vyrobce ubiral. Holt prectu to detem pred spanim jako peknou pohadku.
Kazdopadne jde tam krasne videt jak to nejede. Na ten vykon velmi slabe parametry rychlosti. Holt klasicke elektro pod zatezi nestiha.
goes píše:Ono je treba u efanatiku brat ty jejich recenze kapku s nadhledem. Pokud vyrobce rika ze pri 45 kmh na eko mod to da “az” 100 km a majitel udajne ve sportu pri jizde naplno dava hrave 120 je neco spatne. Nekdo nas tady dost lakuje a nwmyslim si ze by si vyrobce ubiral. Holt prectu to detem pred spanim jako peknou pohadku.
Kazdopadne jde tam krasne videt jak to nejede. Na ten vykon velmi slabe parametry rychlosti. Holt klasicke elektro pod zatezi nestiha.
e-Kája píše:goes píše:Ono je treba u efanatiku brat ty jejich recenze kapku s nadhledem. Pokud vyrobce rika ze pri 45 kmh na eko mod to da “az” 100 km a majitel udajne ve sportu pri jizde naplno dava hrave 120 je neco spatne. Nekdo nas tady dost lakuje a nwmyslim si ze by si vyrobce ubiral. Holt prectu to detem pred spanim jako peknou pohadku.
Nezlob se na mě, ale jelikož jsi mi své tvrzení doposud nepodložil žádnými fakty, jsou to z mého pohledu pouze ubohé dezinformační žvásty.
goes píše:e-Kája píše:goes píše:Ono je treba u efanatiku brat ty jejich recenze kapku s nadhledem. Pokud vyrobce rika ze pri 45 kmh na eko mod to da “az” 100 km a majitel udajne ve sportu pri jizde naplno dava hrave 120 je neco spatne. Nekdo nas tady dost lakuje a nwmyslim si ze by si vyrobce ubiral. Holt prectu to detem pred spanim jako peknou pohadku.
Nezlob se na mě, ale jelikož jsi mi své tvrzení doposud nepodložil žádnými fakty, jsou to z mého pohledu pouze ubohé dezinformační žvásty.
Promin ale nejsi u sebe doma kde mozna ostatni skacou jak piskas. Nehodlam zravit vice casu s fanatikem s klapkami na ocich nez ja sam uznam za vhidne. Nebudu v nekonecne diskuzi o nicem pokracovat kdyz vidim ze to nema realny zaver.
Takze zda pro tebe budu to ci ono je mi jaksi jedno. Az se vratis na zem a zacnes komunikovat normalne a vecne klidne se opet zapojim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků