Jaký máte názor na tento olej: http://liquimoly.cz/vyrobek/1521-motorovy-olej-motorbike-4t-10w-40-street
Mám toho 2l.
Udržuje čistotu v motoru a zamezuje škubání spojky.
Winterwolf píše:Tak nějak pro Agilitku je to vcelku k ničemu,ale neublížíš jí tím
Tohle mě v popisu oleje zaujalo:
- Kód: Vybrat vše
Udržuje čistotu v motoru a zamezuje škubání spojky.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit jak tohle funguje Nemyslím u skutra,ale celkově
Díky
foky píše:No nic, vyjádřil jsem veřejně názor k jedné větě v jednom z mnoha článků a evidentně nebyl a nebude zkousnutý.
Skoro každej, kdo měl/má jinej názor než většina a veřejně ho prezentuje, není v povahách čecháčků zkousnutelný.
O zbytečném překrucování, že jsou možná všechny jeho články výplody jeho svérázného humoru tu nebudu ani mluvit (opravdu jsem reagoval jen na tu jednu větu 5W40->10W40].
Pochopil jsem, že generace (druh) lidí, kteří veří všemu co se píše na internetu, co vysílá TV Nova, co píše Blesk atd. je prostě nepřeargumentovatelná (myslim v obecnym měřítku, né jen tuhle "situaci").
Dále k tématu o mísitelnosti olejů nemám co bych napsal, a tak nebudu téma zasírat.
Přeju ti krásný víkend a mnoho šťastných kilometrů v sedle.
sinistre píše:Já ještě neviděl pokaženej motor vlivem oleje, pokud tam nějaký byl.
sinistre píše:Kup 10w40 v lidlu v pětilitrovým balení a máš oleje na pár sezon...
nodnod píše:Podla toho profesora je to myslene tak ze mas dosiahnute vlastnosti 5w10 urcitou kombinaciu olejov. No a pri miesani s inym olejom ktory ma iny pomer olejov ineho typu, moze doist k naruseniu toho spravneho pomeru ktory ti zarucoval 5W a zhorsia sa ti jeho vlastnosti, je to podano trochu prehnane samozrejme. V chemii je toho mozneho vela. Myslim ze to nebolo mysleno tak ze je to automaticky jav, ale skor ze je tam ta moznost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků