Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Zkoušel jsem, ale nenašel žádné výhody oproti klasickému prohlížeči a mobilní verzi těchto stránek ( musím pochválit ), možná kdybych denně navštěvoval 3, 4, 5 fór abych měl vše v jedné aplikaci. Takže jsem odinstaloval Jinak dost používám v mobilu i PC zobrazení a na displeji 4,3" nevidím žádný problém při prohlížení ani psaní Na Tapatalku mi navíc špatně fungovaly notifikace na nové příspěvky.
Také se mi na mobilu více líbí klasické zobrazení pro PC. Mobilní verze je sice pěkná, ale bez možnosti zobrazení nových příspěvků pro mě moc nemá význam.
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Hlasim ze dnes to uz funguje na jednickuna iOS. Este vcera neslo zobrazit Participated, len Unread, dnes uz slape oboje. Super, dik. Bez podpory Tapatalk by som bol hodne smutny (nehovoriac kolko usetris prenesenych dat, ale najma to pohodlicko). Je to len sila zvyku, chciet sa naucit no a anglictinu mam nastavenu vo vsetkych zariadeniach takze ak Tapatalk nekeca CZ/SK to mi nevadi ale vobec.
petr311 píše:Také se mi na mobilu více líbí klasické zobrazení pro PC. Mobilní verze je sice pěkná, ale bez možnosti zobrazení nových příspěvků pro mě moc nemá význam.
Nové příspěvky jsou označeny tučným rámečkem, jen je nutno rozkliknout do nižší úrovně, v mobilní verzi docela dobré a přehledné řešení