Myslel jsem, že tuhle diskuzi nechám jen tak plynout a nebudu se k tomu vyjadřovat, abych nekopal do vosího hnízda, zvláště pak, pokud nechci stát ani na jedné straně. Nedalo mi to a asi budu po zásluze postrestán.
Musím říct, že Křižíkovi a Tomášovi v poslední době "narostla křídla" (to jako v dobrým) a jak se nedá tolik jezdit, tak v nich chytli saze a jejich příspěvky byly někdy až za hranicí normálního humoru. Já mám rád humor, dokonce i ten hodně drsnej, ale něco je, když se o tom kecá u piva a něco je provozovat ho tady. Dokonce i to pálení skútru mi přišlo jako dobrá legrace a právě proto, že jsem věděl, že je to legrace. Křižíkovi příspěvky v poslední době byly více kritické než předtím. Čím to si nedokážu vysvětlit.
Fórum není naše, musíme si to přiznat. Ryan má pravdu. Někdo vybudoval chatu a řekl, klucí pojďte dovnitř, můžete tady pokecat a vyměnit zkušenosti a domluvit výlety. A my jsme šli dovnitř a zjistili, že je tady fajn a dobrý. Po chvíli ale už to vědomí, že to někdo vybudoval a pozval nás dál, se začalo vytrácet. A už tady jsou hlasy, my chceme okno tady, tak vyřízneme zeď. A proč mi někdo nadává že jsem hlučnej, proč mi někdo nadává že jsem sprostej, proč nemůžu vykřikovat, že spálíme mašinu? Tak za prvé, někdo tu chatu postavil a pozval nás dál. Za druhé a to bylo jasně napsáno, pod okny chaty choděj okolo jen tak náhodní chodci a ty si říkaj: "Ježíš co to je? Tam normálně hlasujou, že budou pálit motorku?! To je snad nějakej gang nebo có!!" A to už se majiteli chaty líbit nemusí a my se na něj nemůžeme zlobit, když nám on, nebo někdo kdo mu pomáhá, řekne, ať takový výkřiky necháme na jinam.
To je můj názor. Nevím jak pomocníci majitele chaty postupují uvážlivě, zda hned řežou klackem po hlavě, nebo zda se snaží vysvětlit jak to má být, to nechci soudit, o tom nic nevím.
Jen mi ta diskuze přijde trochu o ničem a akorát se vaří krev a vyhání to jiné hosty, protože je nebaví tady sledovat takový kecy, který stejně nikam nevedou.
S komunismem bych se neoháněl, to tady nemá co dělat, to si spíš myslím, že někomu došly argumenty.
Poslední poznámka k inzerátu Tomáše. Nepovažoval jsem ho za vtipný a spíše si myslím, že ublížil Tomášovi, protože ukazoval na jeho ne příliš taktní přístup k ostatním. Někdo udělal inzerát a nasadil cenu. Taky bych chtěl, aby prvních několik reakcí bylo že je to moc a že to neprodá a ať se probere. Zvláště pikantní jsou reakce od lidí, kteří nechtějí koupit. Ano upozornit může každý třeba přes SZ. To je takový problém napsat do SZ, hele mě se zdá, že za to chceš moc, takhle to budeš prodávat dlouho? Třeba se někdo najde a skutečně prodá, ale po takové masáži asi ne. To že inzerát není ve správné rubrice jsem si nevšiml taky, protože byl napsaný podle pravidel fóra tak jak by inzerát měl být. A když administrátor diskuzi smazal, tak mu bylo vysvětleno že je mimoň a že na to neměl právo, protože je to v jiné rubrice. Proč v těch připomínkách k inzerátu nebylo "Hele máš to v blbý rubrice, nech to přehodit kam to patří."
No a pak inzerát na prodej kola. Ten měl v podstatě jediné poslání, zesměšnit autora původního inzerátu a naznačit, že není při smylsech a že je to blb. A ať se na mě Tomáš nezlobí, to se mi fakt nelíbí.
Tak se ptám, opravdu se chceme tady vzájemně napadat a zesměšňovat? Skutečně si budeme hrát na kamarády a přitom budeme využívat každou příležitost na to, abychom někoho z naší komunity shodili? A opravdu budeme nadávat do komunismu kdykoli někdo řekne, že si nepřeje, aby v jeho chatě někdo takové věci dělal?
To je můj názor. Nemyslím si, že s ním budou všichni hned souhlasit a je mito celkem jedno.
Edit: Po upozornění Tomáše jsem zde odstranil poznámku o BAN. Špatně jsem četl a pak to ještě komentoval. Děkuji za upozornění.
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350