Tunajsi admin na clenov zvysoka s.e.r.i.e, pretoze vsade sa to ta, vratane minichatu, klikatok, ake len chces, len tu je to problem...
Aj z tohoto prispevku si spravim screenshot, lebo ho vymaze...
mrokar píše:ee, som maly borec...
A ja som len vyjadril nazor na aktivitu a pristupovost sefa fora, ja sem prave kvoli tomu aj tak malo chodim, keby sa to zlepsilo, budem sem chodit tak isto ako v davnej minulosti
ohka píše:mrokar píše:ee, som maly borec...
A ja som len vyjadril nazor na aktivitu a pristupovost sefa fora, ja sem prave kvoli tomu aj tak malo chodim, keby sa to zlepsilo, budem sem chodit tak isto ako v davnej minulosti
Úplně s tebou souhlasím,( malý borče ) také mám pocit, že toto fórum je nějak o ničem.
mirsil píše:ohka píše:mrokar píše:ee, som maly borec...
Úplně s tebou souhlasím,( malý borče ) také mám pocit, že toto fórum je nějak o ničem.
Je pravda, že tu není tolik cingrlátek jako jinde ale prostor pro vyjádření je dostatečný a je dán majitelům všech kubatur, což považuji za základní smysl tohoto fóra a proto
je pro mě domovské.
Richijan píše:Ciao.
Mohl bys Ryane sloučit témata:
- Pokrývka na nohy-používá ji někdo? a
- Termodeka na Gileru Runner 200VXR
Předem dík
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků