Ciao
Když už jsem tohle vlákno založil, nedá mi to se opět nezapojit.
Mrzí mě, že to někteří pochopili jinak, než jsem to myslel.
Ryan to ale pochopil naprosto správně.
Na struktuře témat a společném prostoru nic měnit nechci. Líbí se mi, že se někdy dozvím něco úplně nového (např. deka na zimu), taky mi vyhovoje si u některých témat zvolit, že chci být informován atd. atd.
Ten požadavek na možnost vyhledat si kdo má stejnýho skúta jako já jsem založil, když jsem měl problém a chtěl se o něm s někým poradit. Nakonec jsem našel Smitha a otázku úprav, aby nám Runner se stejným tuningem (válec, varec a spojka Mallossi, karbes DellOrto) chodil co nejspolehlivějc, řešili spolu přímo.
Stejně tak si myslím, že lze s využitím znalosti jakého má kdo skútra, líp plánovat vyjížďky. Jak se tu stále opakuje: "
objem ničím nenahradíš". Ti co mají maxíky, jezdí dál a rychleji než my co máme skútr menší
Ne že by nad nám a někdo ohrnoval nos, ale je to tak. Všichni jezdíme pro radost.
Tu nemám, když musím jet na plný plyn abych nezdržoval a bojím se, kdy mi motor odejde
. Maxíci pak kvůli mě nemůžou využít to, proč si velký skútr koupili.
Konec konců ve stejném duchu se v sobotu na Ukončowačce vyjádřil i Fispe, který má maxíka v opravě a přijel na malém.
Takže sumárum: "
cílem požadavku není separace, ale umožnit přesnější adresaci komunikace v některých případech".
Jestli jsem se dotkl lidí,kteří pomáhali tomuto fóru vyrůst do dnešní podoby, mrzí mě to.
Chodím sem rád, čtu si tu rád, rád jezdím na akce SF a s vlaječkou SF. Chtěl jsem jen taky přispět v té snaze nás všech fórum dál vylepšovat.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[