Ahoj,
mám podobný problém jako se tu řešil, ale autor nenapsal jestli a jak vyřešil, tak píšu dřív než postupně vyměním všechny součástky...
Problém: ráno menší jízda cca 3km OK (sem tam menší zakuckání, ale skoro nepoznatelné - možá jen vsugerováno ), cesta zpět cca po 9ti hodinách cítím cukání (vynechávání motoru) při rozjezdech a nejvíc to cuká v rychlostech cca 30-50 km/h co je divný je, že jakmile překročím těch 50 km/h, tak zas všechno jede jak má.
Tady se někde píše, že možná cívka, tak jsem jí vzal domu a změřil. Bez kabelu a fajfky mi hodnoty cca sedí, ale když měřím i s kabelem a fajfkou, tak už to nesedí (je tam o dost menší odpor než má být). Je vůbec možný, že je fajfka s kabelem vadná? Koupil bych rovnou i s cívkou když to stojí pár stovek, ale ani nevím jestli jsou univerzální nebo musím znát parametry...na cívce je totiž jen nějaký číslo, ale to google nenajde (ZR-1 151024E).
Svíčka vypadá OK, možná jen malinko černější, ale nic hroznýho.
Vyndal jsem karburátor a koukal jestli není zanesený, ale všechno se zdá ok (jsem ale amatér a možná něco přehlédnu). Vyměnil jsem popraskané hadičky a zkontroloval jejich spony, takže to by problém být neměl.
Napadá mě ještě palivový filtr a vzduchový, je to výstřel do tmy nebo něco co mám zkouknout?
Jak se to stalo?: Předpokládám, že to dělá od doby co byl větší slejvák a já neměl scooter pod plachtou, možná to byla jen náhoda.
Scooter: YUKI 125 Bug (ZNEN ZN125t asi)
Prosím prosím je tu někdo s radou?
Díky