Kluci potrebuji vazne poradit, hledal sem tady podobny temy ale nenasel sem nejak odpovede, takze takhle
Za studena nechcel startovat. el starter nezabiral, nozni trochu jen pobubral a bez odezvy, takhle asi 15-20x proslapnout , pak uz zacal chytat ale nenahodil, koupil sem novy sytic, ale ani to nepomohlo, otacky volnobehu nastavene spravne 1- 1,5 ot, kdyz to uz chytne pak to chvili necham zahrat a muzu vyrazit, max rychlost rovnaka, prubeh akcelerace vyborna, nove valecky, vsetko vypada ok, i jizda, nekde zastavim chvili stoji pak chytne ale kdyz stoji del tak 2-3 hodky tak zase stejny problem, karbec sem vycistil, nova svicka i civka, mam tam cdi naraku, uz sem to i slozil spet do puvodniho stavu, ale proste nic, jo a jeste kdyz to chytne tak hodne kolisaji otacky volnobehu chvili sou tam vysoke az moc nekdy a pak zase az tak ze to chcipne, a je normalni ze kdyz dam na hlavni stojan aby se kolo tocilo? ale cim vic je zahraty tim men kolisou,podtlakova hadicka vypada ok, a ja neviiim uz co stiim, je tam najeto 5000km, je mozny ze by to mohla byt vule ve ventiloch? myslel sem ze to je sytic, ale ten je novej a stale nic
uz neviim, kdyz si spomenu ze mam jit startovat tak mi je blbe, a to by mnela byt radost....a ne utrpeni,
nepomuze mi s timto nekdo?