CrossoverBob píše:Mě to přijde jako by ty pakny nezabraly najednou. Tak buď mastnej zvon, nebo pakny, nebo špatný pružinky. Ale hádám.
srnka1010 píše:Rozober zadné remenice a skontroluj ložiská a chod remeníc.Ak sa ti pridiera ložisko remenice nechodia správne a nestíhajú pri pridaní plynu.Väčšinou to ložisko pod tou plechovou krytkou na ktorej je kontrastka.
Karlos 1 píše:Proč tam nemáš původní díly - kontr. pružinu a pružinky , řemen ? A máš ty původní díly k dispozici ? Já bych to nejdříve uvedl do původního stavu a pak bádal dál.
srnka1010 píše:Teraz som riešil to samé na mojej majde.Zistil som,že ten klepot remeňa spôsobilo jeho natiahnutie cca o 4mm,po prirovnaní remeňa z Yamahy.Sú rovnako zjazdené na 22mm šírku.Mal som tiež na valčekoch zodraté plochy.Tie som vymenil aj s vodítkami.Vibrácie remeňa trochu ostali ale bez zvukového efektu.Ten ostrý zvuk od remenice mi tam mierne zostal,ale po nahodení krytu ho nepočuť.Neprišiel som na to čo ho spôsobuje.Spojku som skontroloval aj s remenicami.Ťažko sa mi počúva a zároveň pridáva plyn.Nateraz to nechám tak a v zime budem bádať.Ale lacnejší remeň už nekúpim.
Za pakňami na spojke by mala byť veľká podložka.Skús či nemá vôľu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků