Zdravím,teď jsem zkoušel nastartovat skutr,ale ...... svíčku jsem měl vyšroubovanou,baterku venku a když jsem to vše zapojil a svíčku dotáhl tak jen náznak "blafnutí" a nic Co se dá s tím dělat?? Děkuju za pomoc!!!!
Naposledy upravil hontosch dne 11 zář 2013, 19:36, celkově upraveno 2
Může být příčinou slabá baterie -> máš-li nakopávačku, přidej trochu plyn a nakopávej. Nemáš-li nakopávačku zkus plně nabít baterii. Jestli je mokrá, tak se to může uchlastávat, zkus nastavit bohatost směsi na cca 2,5 otáčky. Jinak může být taky vadný elektrický sytič.
tim ze to dlouho stálo tak je to suche! takze zkouset a zkouset ,ale neprechlastat!!
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
Zdravím všechny,mám problem s našlapávačkou.Nějak to při běhu motoru začalo chrastit,jak kdyby tam šlo kolečko o kolečko a když to chci natlapnout,tak je to jak zadřený! Ještě,že funguje startér... NEVÍTE CO SE S TÍM DĚJE??? Děkuju moc za rady!!!