[quote=Neos50]jestli na něm budeš opravdu jezdit a tím myslím aspoň tak 3 - 5 tis za rok.budeš rád když ho po roce za 10tis. prodáš.Radši dám 20 za 3 roky starýho japonce nebo itala než tolik za novu čínu.Ale můj názor.[/quote]
No to není jenom tvůj názor. Mě stačí dojít se podívat do Tesca - např. v Letňanech, podívat se co to tam mají za scooty a nejenom, že bych hodil hned pizzu, ale sem z toho uražen. Prostě co si o lidech myslej ? Oni tam něco vystavěj, já půjdu okolo, přihodím to něco k mýmu nákupu v košíku, u kasy zaplatím a doma si to dám za rámeček, nebo co jako? Kde je servis? Maj ho snad v Letňanech v Tescu? Nemaj, takže si ho mám shánět jako sám a kde?! Kdy mi nějaký pracovník Tesca k tomu dá pár technických rad, nebo poradí jak se to např. startuje, kam se lije olej, benzín, na kolik litrů je nádrž na benzín, po kolika kilometrech mám přijet na servisní prohlídku a kam?! Nebo kdo mi s prodavačů v Tescu vysvětlí proč 125ka jede 85km/hod., když to jezděj i padesátky? Neříkám, že každá :rolleyes: Je toho stopro víc, co by mě na tom znepokojovalo. Prostě tohle nikdy nepochopím.