Tak sem od včerejšího večera zpět z Německa. Bylo to rychlý, já vím, ale někde v Německu spát nebudu, páč sem na ně i na sebe byl tak nějak nas....
Proč popíšu dál. Takže popíšu průběh vejletu. První den 10.5.10 - každou chvíli přeháňka, sem popadl scoota, nasoukal maskovaný nepromoky za cca dvě kilča, koupený v pracovních oděvech a vydal se do ATC Babylon, jihozápadně pod Domažlicema. Přeháňky byly každou chvíli, ale nepromoky nepustily nic
Dorazil sem do kempu někdy před polednem. Kemp sice otevřený, ale uvnitř nikdo. Jen na recepci seděli dvě uklízečky. Tak sem k nim vlítnul s tím, že se tu chci ubytovat. Jelikož u toho musí být správce kempu, dali mi klíče od chatky - v tom dešti nebudu stavět stan i když sem ho měl sebou - a zaplatit ubytování mám přijít někdy mezi 18:00 - 20:00 hod., páč to tam správce bude. Ok, tak sem si naházel pro jízdu zbytečný věci do chatky a vydal se někam zatím podívat a nakoupit, mám do 18:00 hod. času dost. Tak sem zajel do Domažlic, udělal pár fotek a pak sem zajel ještě do Klatov. Tam jsem taky udělal jen pár fotek, víc ani nešlo, páč náměstí bylo nacpaný stánkama s Vietnamcema, takže co bych tam jako fotil
a zajel sem kamsi do Penny nakoupit nutné potřeby, takže dvě píva na večer, páč střískat se nechcu, nějakou klobásku a chléb.
Vrátil sem se do kempu, zaplatil ubytování, páč správce tam už byl - 245kč. Je to za osobu v dvoulůžkový chatě - byla třílůžková
190 kč, motocykl 40 kč a snad obecnímu úřadu nebo komu 15 kč asi že dejchám jejich vzduch
Cestou ke kempu sem viděl v jeho blízkosti dvě budovy s nápisem Pizzeria, takže sem nechal klobásku s chlebem na jízdu druhej den v Německu a jel sem na pizzu.
Po návratu už byla skoro tma, tak sem vycucnul ty píva u zábradlí před chatkou, scoota zaparkoval pod střechu chatky, pozoroval čtyři srnky 50m ode mě, uprosřed kempu jak sekají trávník.
No a pak sem šel už spát. V chatce celkem kosa. I to pivo než sem se do něj pustil, zůstalo od odpoledne studený. Po deseti minutách ležení sem tedy hodil na tričko i svetr a stejně sem se okolo půlnoci probral zimou a tak sem už zalezl i do spacáku a přes to hodil peřinu, to už konečně šlo
Ráno sem se probudil v 6:30 hod., chtěl sem vyjet brzy. Dal sem si sprchu, naházel věci do scoota a vydal se na cestu do Německa
Do navigace sem zadal souřadnice Walhally, což je nějaký chrám nebo něco takovýho blízko Regensburgu viz. fotky na rajčeti, odkaz dole a vyjel sem. Někdy okolo 8:30 hod. sem dorazil k Walhalle. Prohlídl sem si jí, udělal pár fotek - bohužel jako skoro na všech památkách nejen v čechách, bylo na ní všude možně lešení - a taky němečtí dělníci, i když sou to možná ukrajinci co přijeli z Polska opravovat tu vizáží řeckou stavbu atd...
No a po návratu na parkoviště sem zaplatil euro za parkování, zadal do navigace souřadnice Louis shopu v Regensburgu, který mi včera sdělil správce kempu, páč tam taky jezdí se svým Viragem 535 nakupovat a vyjel sem. Ten krám sem našel bez problému, jen sem si myslel, že je to větší
. Myslím si, že velikostí to bude shodné, možná i menší než Bikerscrown v Praze. Zkoukl sem letmo sortiment, nic nepotřebuju a šel sem zase zpět ke scootu. Tam sem zadal do navigace Dachau a jel sem. Někde sem najel na dálnici a jelo se. Pumpa po větší vzdálenosti než je 50km, naštěstí sem s tím počítal, takže s benzínem problém nebyl. Dálnice nudná, Německo je placka, prdlajs do kopce apod., prostě cesta co se v ničem nemění. No a někde cca 50km před Mnichovem nastal problém, kvůli kterému sem přijel zpět do ČR už včera večer
Jedu si jedu a na ceduli u dálnice - Práce na silnici a snížení rychlosti na 120km/hod., takže jelikož sem vážně všude rychlost radši dodržoval, snížil sem rychlost ze 120km/hod. na 120km/hod.
To není špatně, já prostě rychlejc jezdit nepotřebuju
Jedu dál a tam 100km/hod., dále 80km/hod. a nakonec 60km/hod. Jelikož to bylo trošku z kopce a já dobržďuju pokud možno motorem, vlítl sem do 60km/hod. rychlostí 84km/hod. Jedinkrát sem to prostě kvůli špatnému odhadu dobrždění motorem překročil.
Fakt hodně blízko za tou 60kou stál schovanej ňákej Simír z Kobry 11 a můj scoot se mu líbil natolik, že si ho vyfotil
Přesně takhle vypadaly v tu chvíli moje oči. Byl to konec dálnice, nebo napojení na jinou, prostě na sjezdu stáli další z Kobry 11 a stopli mě
Vý das hača pača, hovno rozumim německy, mi vysvětlil co sem provedl, názorně mi to nakreslil na papír a řekl cenu pokuty 90 éček
Opět sem měl tenhle výraz. No nic, říkám mu cituju: Ty vole tolik nemám
Otevřel sem peněženku a vytáhl 45 éček. Vzal to a tak nějak kýval palicí, že to stačí. Sepsal o tom záznam, vrátil mi noty apod. a že můžu jet. Tak sem vyjel dál. Jelikož v mý peněžence zbylo lejno, zajel sem do bankomatu a vydojil dalších 40 éček, abych nebyl holej. No a kvůli těmhle penězům za pokutu sem se nasr.... na ně, na sebe atd..., tak sem dojel do Dachau, ten sem si prohlédl, udělal nějaký fotky, zacvakal 3 éčka za parkovný a rozhodl se, že tím pro mě nyní Německo končí. Vrátím se zpátky do krásných čech.
Do navi sem namačkal Soběslav, že budu spát v ATC Karvánky, kde to znám a vyjel sem zase na tu nudnou dálnici.
Po dlouhý jízdě sem už někde v čechách okolo 17:00 hod. zastavil u nějaký kavárny a dal si konečně ranní kávu. Ráno sem nějak neměl kde no.
Zavolal mi táta a řekl mi, že než dojedu do Karvánek, možná už na recepci nikdo nebude a možná tam maj taky studený chatky. No a tak sem měl rozhodnuto, dojedu to až domů.
Vypil sem kafe a vydal se domů. Někdy v 19:30hod. sem byl u našich na kafi.
Takže za první den než sem dojel do ATC Babylon sem najel 270km. No a za druhý den přesně 666km. Myslím, že to je nějaký satanský číslo
No s tou pokutou to byla pekelná jízda.
No nějak to rozdejchám no. Takže celkem za dva dny 936km. Navštívil sem Walhallu, Regensburg, Louis shop, koncentrační tábor Dachau a hlavně se pořádně projel, takže to má hodně i pěknýho
Celkem sem se rozepsal co ? No nic, už mlčím
Když na první fotku kliknete je i pod ní popis, pak jen dávejte doprava a bude popis všude
No co, už se mi i stalo, že tohle někdo nevěděl tak to radši rovnou píšu
Foto:
http://kyblos.rajce.idnes.cz/10.5.10_Na ... do_Dachau/