10.5. až 14.5.2010 Z Kralup nad Vltavou do Dachau - Německo Já silně pochybuju, že by se někdo přidal, ale když tu to téma je, napíšu to sem
Mám od pondělí 10.5. do 14.5. volno, páč 15.5. se jede Ještěd a to samozřejmě už musím být 14.5. zpět doma, abych byl další den v 8:00 ve Středoklukách. Nyní sem nachcípanej, ale snažím se všemi dostupnými prostředky typu Coldrex tomu nepodrobit a myslím si, že se do 10.5. dám dohromady, takže tuhle trasu do Dachau na 95% pojedu.
Pokud tedy nebude vyloženě hnusně, plánuju první den cestu z Kralup nad Vltavou do Domažlic a pak jihozápadně pod Domažlice do ATC Babylon, kde hodlám přespat. 11.5. ráno chci sbalit stan, sednout na scoota, vydat se směr Německo a navštívit místo Walhalla GPS: Loc: 49°1´50.145"N, 12°13´26.211"E Dále bych se chtěl podívat do města Regensburg a poté se vydat ke koncentračnímu táboru Dachau. Uvidím pak podle času, ale pokud tam budu přespávat, u Mnichova je Campingplatz viz.
http://www.camping-langwieder-see.de/Ex/home.htm. Možná je tam víc kempů, ale to mi snad ukáže i GPSka. Další den už samo budu směřovat zpět do ČR, ale pokud ještě stihnu něco vymyslet po cestě, rád bych to navštívil. Ty datumy sou braný s rezervou tj. když se to bude stíhat rychleji, budu doma dřív, nebo pokud bude ještě času dost, chci navštívit ještě nějaká další zajímavá místa v Německu, či na jihu Čech.