V téhle zimě jezdím kolem 80 km/h tacho a když je větší zima, směr sever ani nevyjíždím, nemám žádný thermoprádlo, takže jen tepláky pod gatě, pořádnou mikinu pod bundu a dvoje rukavice, takže vždy spíš na jih k Pálavě
Poraďte nějakou klidnou trasu na východ od Brna, tam jsem vždy jen projel Březinu a zpět. Jinak jen Buchláky, ale to na naše ježdění vůbec není, jednou mi to stačilo. .
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Tak jsem zpět, dalo to cca 160 km, trasa je to vyloženě kochací, což mělo za následek snížení cestovní rychlosti oproti plánu na cca 75-80km/h. Tím pádem jsem nestihl ten Karasín. Nevadí, aspoň mám záminku tam jet znovu.
Stana : Tak nahoď fotky, já nakonec vyjel dolů klasika na Pálavu, motačka kolem a obloukem zkusit neúspěšně najít jednu kešku u staré věže u Velkých pavlovic, dalo to pěkných 150 km a 70-80 tacho ( kosa ) ...jak najdu kabel od mobáče, hodím nějakou fotku, tenhle topic by mohl sloužit ke vkládání informací o zajímavých místech, tipech na výlety kolem Brna a fotkám
Naposledy upravil sedli dne 14 říj 2012, 19:12, celkově upraveno 1
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Sedli > Zapoměl jsem foťák v motorce. Mě zima nebyla, ale nabalenej jsem byl - termohadry, zimní vložky v motohadrech, kukla na kebuli, lyžařský fusekle až ke kolenům, cestou zpátky jsem i hefty roztopil. Jo čím více cílů tady bude tím lépe.
P.S.: Je možný, že jsem tě párkrát potkal v okolí Dvorské, Kobylnic apod.?
Stana : Tamtudy jezdím hodně často do Těšan a i na tu Pálavu, když to chci vzít přes zatáčky v Divákách, takže to budu já, zelená nálepka Monster na přilbě.
Edit : Pro StuntJ : Vím, že se budu opakovat, ale tuto jsem vážně nemohl najít ani po 10 minutách :-/
Nálepky jsem si nevšiml, ale bíle PCXko jsem tam potkal vícekrát...jezdim do Kobylnic k našim. Zítra to taky vidím na tu Pálavu, Nové Mlýny a okolí...možná se mrknu i za čáru do Laa.
ja ted jezdim porad jen sluzebne autem, ale vlakno znackuju pro inspiraci
---- lead (tucanourbano deka a navleky na riditka, vyhrivany hefty a sedlo) najeto 10 tis. km / hornet (bez uprav) najeto 25 tis. km / burgman (vyhrivany hefty a sedlo, maxia 55 s DO a nosicem) najeto 64 tis. km