Hezké rano všem, jasně konečeně jsme se setkali..a jsem ráda, že jsme tě poznali ŠLAPKY. . Fotky jsou super...a další vyjížďka se musí konat co nejdříve. Už mám nějakou pozvánku sesmolenou.na ten srazík do těch Šlapanic....tak jsem zvědavá....Doufám , že se přihlásí více lidiíí....Mějte se zatím dobře..a doufám, že brzy na scootrech vyjedem...Hezký pracovní týden...
Člen Scooter Clubu NM
Skutříky:CPI Popcorn 50ccm - r. v. 2005,laděný výfuk, pružinky ve spojce,variator MALOSSI,Yamaha Aerox 100ccm, r.v 2000
Aprilia Atlantic 200ccm, r.v 2004
Sááákra to mám ale smolu, že jsem se nepřidal k takové partě frajerů. Všem vám to sekne jak sviňa a Nunu nejvíc - skládám poklonu novému stroji - moc vám to spolu sluší!!! Příště mi to snad neuteče...
Vypadá hezky a věřím že jezdí ještě líp. To je 2t? p.s. v neděli jsem Ti volal jestli se nechceš projet, ale byls vypnutý. Tak doufám že to příště klapne
Jo já byl v neděli mimo signal tak proto ses mě nedovolal ale s nunu jsme jezdily i v neděli a byla to lahoda jezdily jsme až skoro v Luhačovicích a tak B)
Já vím , že jsme koupili krasný stroj.... , už se těšíme jak vyrazime...a jestli by jsi vedel o nekomu kdo pojede s nami..dej vedet..akorad to rozesilam i s prilohou....
Člen Scooter Clubu NM
Skutříky:CPI Popcorn 50ccm - r. v. 2005,laděný výfuk, pružinky ve spojce,variator MALOSSI,Yamaha Aerox 100ccm, r.v 2000
Aprilia Atlantic 200ccm, r.v 2004
Přátelé,teď přes víkend nebudu mít čas a možnost někam vyrazit :thinking:.V neděli pořádáme cyklovýlet.Jenže v pondělí čas už mít budu a protože má být moc pěkně,chystám se někam vyrazit.Kdybyste se chystali nebýt doma (přestože je "šlahačka"),mohli bychom se na nějakém scuku domluvit.Jinak razím někam sám.Tak přemýšlejte :stare:!
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Tak jsme dnes s příbuzenstvem (9 lidí!) udělali první jarní cykloválet do oblasti Mušovských jezer.Ujeli jsme 75km,ale musím přiznat,že jsem zhruba 7km před koncem pěkně ztvrdnul.Nevěřím,že by byly na vině ty tři rumy,...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...