tak fajn, uz sem dostal strach ze mi tu elektronickou blbost snad zavidite uznavam ze kazdy dava prednost necemu jinemu a tak je to spravne. Jinak bychom jezdili vsichni na stejnych strojich a to by byla asi nuda..
Samozřejmě,WeCo :rolleyes:!Když ti ten přístrojek dělá potřebnou službu,tak ho používáš!Já si čtu v mapě rád.Koukám rád zejména na ta místa kde to znám a v duchu si je všechny vybavuju,jakobych tudy právě projížděl .Nevýhodou je,že když jedu někde poprvé,abych stále mapu odkudsi vytahoval a hledal stránku...
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Slapky, já jsem velký fanda tištěných map. Moje první zaměstnání byl grafik v kartografickém vydavatelství ShoCart a ten sběratelskomapový koníček mi zůstal. Ta GPSka je jen taková nádstavba. Víc než na cestování ji používám na orientaci v terénu. Baví mě množství těch možností a zdaleka to ještě neumím pořádně všechno využít. Chci se to naučít ovládat trochu líp abych vám to mohl předvést na tom setkání v dubnu.
Přátelé, počasíčko nám zatím přeje ! Včera jízda na scootu do zaměstnání (30km tam, 30 zpět) - Paráda! Dnes už bylo kapánek pod nulou, ale nevadilo. Jen jsem jednu chvíli myslel, že se užuž vysypu, mlha v jednom místě namrzla na vozovku. Zpět to už nebylo tak příjemné - zatměl jsem a mlha byla celou cestu. Jenže když člověk zná cestu téměř poslepu, ... Zítra také údajně pršet nemá, už se těším do sedla :p!
Marios, prosím tě,dostal jsi ten mail se seznamy těch lidí? Probliklo mi tam něco o nějakých potížích a než jsem to stačil přečíst už mi to hlásilo,že mail byl úspěšně odeslán. Posílal jsem ti ho v neděli a nevím jak to dopadlo .
takže připomínám sraz nejen scootů v květnu v Olomouci - průběžně aktualizovaný info máte u nás na webu - www.sfis.cz
jde mi o pohodlí při jízdě, a to mi tenhle scoot umožní, i když koukám po něčem drobet (3x? 4x?) silnějším na delší štreky co třeba Honda Silverwing? nebo Kymco XCiting? co třebas tohle? uvidíme, co na to řekne při zabíjačce mý prasátko