vidím, že NM má úspěch, už si dáváte po večerech i společně vínečko. To je moc dobře. to WECo, mě by také zajímali tvé ceny z tiskárny . Třeba bys
nám mohl vypomoci.
WeCo: jj doufám, že to zkrotím..moc se těším na nový strojek...... B). Jo rada bych se projela...Na tu projížďku se musíš zeptat Mariose..jj rýpeš do něj.......... . To není hezký......
Nechťa se ti postavil na zadní ...??co jsi dělal?? . No uvidime..co koupime a vybereme.......
Člen Scooter Clubu NM
Skutříky:CPI Popcorn 50ccm - r. v. 2005,laděný výfuk, pružinky ve spojce,variator MALOSSI,Yamaha Aerox 100ccm, r.v 2000
Aprilia Atlantic 200ccm, r.v 2004
Opravdu,WeCo,dej sem také nějaký nápad :rolleyes:!Je dobré,že bys mohl zařídit vyrobení nějakých samolepek.Marios (nebo někdo) by založil nějaký nový topic s anketou o nejlepší samolepku NM skútrklubu, nebo NM scooterclubu nebo jiné podobné téma,odhlasovali bychom vítězné návrhy a na jarním srazu počátkem sezóny bychom mohli představit a nabídnout k prodeji první samolepky !
Pomůžeš tedy ?
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Marios,chtěl jsem pryč z toho KMK,protože už mě na jednom nejmenovaném místě zdrbali,že jim s kýmsi zabíráme místo,ať jdeme na svoje.Mám dojem,že jsem si tam vyměňoval názory právě s tebou,až nás museli okřiknout . No,měli pravdu B).
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Jsem zvědavá..jak to se samolepkama vubec dopadne........... Kdyby neco nechám je udělat i já..u nás na firmě...Jsou hezké..jen vymyslet návrh... . marios potvrdí........
Člen Scooter Clubu NM
Skutříky:CPI Popcorn 50ccm - r. v. 2005,laděný výfuk, pružinky ve spojce,variator MALOSSI,Yamaha Aerox 100ccm, r.v 2000
Aprilia Atlantic 200ccm, r.v 2004