od slapky » 03 dub 2007, 22:05
Přátelé !
Na srázek jsem zajistil mysliveckou chatu ve Šlapanicích (10km východně od Brna) na uspořádání srazu NM scooter clubu. Jedná se o objekt s možností pojmout cca 60 lidí, s parkovištěm pro zhruba stejný počet nablýskaných i zaprášených miláčků.
Nevýhodou je, že je objekt bez obsluhy, potraviny a pití, či přípravu občerstvení bychom si museli zajistit sami, ale je to místo klidné, bez rušivých vlivů okolí, možnost rozdělání ohně pro přátelské posezení a má mnohé další výhody.
Ti, kteří by měli zájem se akce zůčastnit, by se mohli přihlásit zde, na můj mail, nebo na mail kamaráda Mariose či Nunu. Samozřejmě by mělo být uvedeno, kolik vás přijede, na kolika strojích. Pokud s vámi přijede nějaký batůžek ochotný pomoci při zajišťování občerstvení, pomoc bude vítána.
Horší situace je v možnosti noclehu. Vzdálenější účastníci srazu, nebo ti, kteří by rádi poseděli s pohárkem dobrého pití, by se museli spokojit s vyspáním ve spacáku na podlaze chaty. Myslím ale, že jedna méně pohodlná noc by byla vyvážena setkáním s přáteli s totožnými zájmy!!!
S případnými dotazy se obracejte na mě. Kromě uvedených možností se můžete ptát i na mob. 608423077 (slapky).
Takže:
14. dubna 2007 sraz ve Šlapanicích!!!
Nehleď stále jen dopředu!
Ohlédni se někdy také vzad,...
mobil: 608 423 077