Ohka:region razovity, byl jsem s havirakama na vojně, to teda bylo... jo a u vas mam babičku,taky jsem tam byl na scootu - němčice n.h. jo a když tomu dáte na vyjížďce pokouřit na rovince, tak vás někde doženu jedu a kochám se
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi: já se také jen kochám, jezdím zásadně jen po okreskách.
Až se pojedeš na Hanou kochat, tak se můžem někdy projet na Drahanskou vrchovinu. Třeba do Boskovic. To je krásná cesta.
Naposledy upravil ohka dne 06 led 2008, 15:55, celkově upraveno 1
Kiwi,dáme si sraz na parkovišti na Žuráni,nebo ve Slatině u Lidlu a pojedem za ohkou .Ale musíme počkat,až v tom topicu Už je jaro? bude konstatováno,že jaro UŽ JE !
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Naposledy upravil Mefisto dne 06 led 2008, 18:19, celkově upraveno 1
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=slapky]Kiwi,dáme si sraz na parkovišti na Žuráni,nebo ve Slatině u Lidlu a pojedem za ohkou .Ale musíme počkat,až v tom topicu Už je jaro? bude konstatováno,že jaro UŽ JE ![/quote]
ok, beru, Lidl fuj, Žuráň je lepší ještě přiberem Kutuzova
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Sakra,Kuwi,já jsem jel včera v protisměru a také bylo ještě světlo :stare:!Jenže,myslím,že tys už byl v 16 hodin z vyjížďky doma.Kde to v Brně bydlíš?Na srázek to budeš mít blízko.Myslivecká chata leží hned za Šlapanicemi směrem na Bedřichovice v tom údolí.
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...