Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin
Tak dneska jsem se jel po dlouhé době podívat do Dalešic. Cestou necestou, krásným počasím a po klikatých okrskách. Kdo nejel, prohloupil. Celkově asi 160km a 7 hodin času
Jojo, viděl, jsem, ten víkend jsem jsem taky plánoval, ale jeli jsme do Českého ráje na dovolenou Edit: V pivovaru jsme byly minulý rok, ale to jsem byl vozka, takže jsem nepil. Naštěstí máme kousek od baráku knajpu, kde mají Dalešice i s porcelánovými podtácky
StuntJ píše:No ještě letos bych rád navštívil Temelín na PCX je to cca 400km, takže jen pro otrlé
V případě přímo našich pcx s dokonalým sedlem v kombinaci se zadními tlumiči bych spíš než pro otrlé napsal bezpáteřní, protože pak by těch 400 km nebyl problém
Uvažuju kam zítra, buď pod MIkulov kousek podél hranic nebo na Velkou Bíteš na zmrzku a dál.
No klidně bych se přidal, ale zítra už mám nějaký program . Ono když se pojede přes normální I až II silnice, tak je to v pohodě. Bohužel PCX je stavěno na normální silnice, kde asfalt není děravý jak státní kasa. Pak je pružení PCX zcela dostačující , u nás snad by se hodila nějaká OFF-ROAD verze
Dnes ve 20:00 by měly být po 5 letech stavby otevřeny Královopolské tunely pro vozidla, takže kdo má večer cestu do města ( jako já ), rád si schválně zajedu abych otestoval jako jeden z prvních