[quote=David_D]Tak to jezdis jak drak, kdyz nekdy predbezne a orientacne pocitam cas planovane cesty, tak s Majesty uvazuju prumer 60km/h. Ve skupine je vsechno trochu pomalejsi a trva dyl, nicmene rezervy mame dostatecne takze bych se toho nebal
Stejne si myslim ze se presne v jedenact odjizdet nebude, nevzpominam si ale presne jak to bylo minulej rok.. (pamatujes si v kolik byl odjezd?) Kdybychom meli zpozdeni, muzu jet napred a pozdrzet odjezd, pripadne podavat zpravy o stavu na srazu, nebo aktualni pozici, pokud by se uz vyjelo.
navic jeste se nestalo aby to nak nedopadlo, a zase tak velka grupa nas nepojede abychom to organizacne nezvladli

[/quote]
myslim ze loni to bylo taky na jedenactou hodinu ale nejsu si jistej.pokud bychom se neplanovane nekde zdrzely tak mam kontakty primo na organizatory takze musime jenom hlidat cas aby nam pred nosem nefoukly a pri nejhorsim jim zavolam at na nas pockaji pokud budem hoooooooooooooooodne blizko a tech par minut je nevytrhne (doufam).
jo radeji pojedem v klidku a v pohode a dojedem treba i 5 minut pred spolecnym odjezdem nez jet o zivot a nedojet vubec.to muzu zustat doma a o to ja nestojim.takze volim tu moznost jak jsem napsal vyse a proto davam prednost brzkemu vyjezdu z brna pro jistotu.puvodne jsem planoval cestu pres telc s mensi zajizdkou 16 km nez primo na trest ale je.mrkni do mapy jestli by to mohlo byt cesta na telc a dej mi vedet a pockaly bychom tam.je to jen navrh takze s tim nepocitej 100%ne.kazdopadne jeste asi tyden pred zacatkem odjezdu sem dam konecne rozhodnuti s prujezdy mest s pribliznymi casy.zalezi na nejpomalejsim takze podle nej se pojede to je jasny tak zatim zjisti jak to kazdymu jezdi a podle toho se podridime.jinak je mi to jedno kde se prilepime k vam jestli v telci nebo v tresti.lubos prijede ke mne domu a pojedem spolu coz je vyhoda ze nemusime zajizdet do bystrice kde jsem puvodne planoval ze se k nam prilepi takze bude i nejaka ta minuta k dobru.