mam beverly 500..S tim casem,to mi povidej Pokud vyjizdim tak je to na ukor neceho,jineho....Nikdy bych nerekl ze mne skutr tak veme,jezdim i na choppru,ale toto je takovej relax??.ted se ohlizim jestli se nekdo nechysta na skutrsnuru,pac samotnemu se mi nechce...
A já su taky z Třebíča .... a donedávna z Jihlavy , ale to víš . Takže se někdy můžem jet provětrat .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
ja jsem z telce mam aprilii atlantic 500 a kamos od kostelce ma silverwinga 600 ja mam uz za 3mesice co to mam najeto 4000km jezdim furt a chystame se na par dnu k mori
Byl jsem v loni na dvou,skutrsnure a pak nejaky nekdy v zari?? na Seci,ale tam to bylo o nicem.Zato skutrsnura ma neco urcite do sebe... Chce to ale nejakou partu,pro samotneho je to pekna podivana a pak uz jen takove "splynuti s davem".Jinak 4000 km uz letos je slusny,to jezdis kam??
Naposledy upravil KYBLOS dne 05 dub 2013, 21:18, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku
Standokan píše:Tak jak tady čtu tak ze svou 200 vám stíhat nebudu
V pohodě ... já nejezdím na rychlost . S veteránem to ani nejde
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600