Tak první čtvrtek v červenci , bych mohl dorazit až tak na 18:45 ( do 17:45 jsu v EDU )
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Byla řeč o čtvrtku , tak jsem psal čtvrtek . Dřív můžu v PO a ÚT .( mluvím o příštím týdnu . Každej tejden je to jinak ) ... 18:45 je pozdě ? Chodíš snad do postele po Večerníčku ?
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Zdar, no koukám, že to nebude jen tak:-) Mě je to v podstatě jedno jestli to bude ve čtvrtek nebo v úterý, zkuste něco navrhnout, některej den v týdnu kromě víkendu, nebo tak v neděli navečer pokud to bude o víkendu. Třeba u Tesca vzadu na parkovišti?
Tak se jihlaváci domluvte mezi sebou a já buď přijedu nebo ne . Podle toho jak budu v práci .
Ok, jsem pro, neděle 18 hodin vzadu u Tesca na parkovišti ještě, 8 - 10. srpna pořádají "Maxíci" sraz v Bohdalově, chystáte se tam někdo? Má tam být nějaký závod, nebo soutěž, průjezd kontrolními body, není to na čas, ale na počet bodů, mohlo by to být zajímavé
-- 25. 6. 2014 19:11 --
a ještě, jak si mám upravit profil, nikde jsem nenašel možnost upravit..........
Jj . Do Bohdalova jedu . Obhájit loňské druhé místo A je to 1.-3.8. Ta neděle u mě neklapne , mám noční dvanáctku .
...díky tomu že jsem na Transpubliku 2013 nebyl já