Brno je mrtvý. Jezdí tu Mefisto na SW 600, já jsem momentálně bez scoota (ale asi to bude Honda SH 150) g.man scoot prodává. Takže se tu žádný vyjížďky nekonaj, spíš jezdíme sólo po kámoších a srazech.
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Tak, tak, já už nemám na čem jezdit a letos mě čeká další operace, nic zatím kupovat nebudu, takže letos už asi jen autem. Pokud bych si měl něco koupit třeba za rok, tak nejspíš asi zas SH. Maximální spokojenost.
ja taky jezdim po Brne... a stavam tak 20 metru od batmana2
---- lead (tucanourbano deka a navleky na riditka, vyhrivany hefty a sedlo) najeto 10 tis. km / hornet (bez uprav) najeto 25 tis. km / burgman (vyhrivany hefty a sedlo, maxia 55 s DO a nosicem) najeto 64 tis. km
Tak jsem se byl podívat co tam opravuji na silnici,no teda puvodní silnice nějak zmizla, ale hlavně co jsem zjistil tak se tama dá projet, tedy jestli moc nevadí ten zákaz vjezdu, uzky stěrkový pruh asi 5m nad vodou a kopou ciklistů
Nevadí, když uvidíš cajty, slez a řekni, že si tam nevjel, ale že si to tam dotlačil a že ses přišel vykoupat do tý blízký vody. Když tam přišli i oni, dáš jim samozřejmě přednost, jsi přeci slušně vychovanej, že? Takže pánové já vám podržím ty bambitky, klíčky od vozu, vysílačky atd... a můžete se jít koupat první.