Tenký rámeček okolo skla zrcátka po důkladném prohřátí fénem trochu změkne, roztáhne se a je možno ho potom postupně páčením opatrně převléci dozadu přes hranu skla, nejlépe nějakým ostrým platovým nástrojem, škrabkou nebo starou kreditkou ap.
Mě se uvolnilo celé vnitrni zrcátko, tak ho mám zaaretovane přeloženým papírovým kapesníkem,ale drnčením po cestě stejně za čas vypadne. Nepřišel jsem na to jak se k tomu dostat,měl jsem vyndaný blinkr a někdo už to ladil,z toho kloubů leze vrut, sklo nejde vycvaknout jak u auta z mechanismu naklápění?
Bohužel ne. Šroub kterým se utahuje přes pružinu půlkulová miska pro nastavení zrcátka je přístupný jen po vyjmutí skla z rámečku zrcátka, jak jsem psal v předchozím příspěvku. Ve vláknu o B650 jsou i nějaké fotky, jak to vypadá vevnitř. Ale pokud už se v tom někdo vrtal může to být jinak.
Tak to vypadá že už ten šroub s pružinkou někdo nahradil tím vrutem.Zkusím ho přitáhnout, popřípadě ho udělat utahovací z poza blinkru,aby se nemuselo vyndavat sklíčko, díky za reakci.