Netolda27 píše:.. z druhé ruky ..rok výroby 2017-2019. Bohužel mám r.v. 2016. ..
jestli bude za výhodnou cenu proč ne, ale jestli bude úplně přesně pasovat to nevím. Ona totiž musí opravdu sedět, protože jak je škvíra, fouká pod ní a 50 % komfortu je fuč. Já jí třeba musím občas trochu poštelovat, protože jak je moc nahoře fouká zespoda a když je moc dole tak zas zatéká shora.. Pod deku beru i normální džíny (kolem nuly) a je tam na nohy tepleji než v autě, než se roztopí.
Jestli je ošklivá deka nebo ne, nehodnotím, letos jsem s ní byl taky na Grossglockneru, skútr nemám na parádu. Fajn je, že chrání sedlo (taky spínačku) před vlhkostí a námrazou, která nejenže studí ale docela hezky klouže..
Když se jede rychle, tak občas vibruje, od toho jsou tam ty postranní výztuhy. Při delší cestě po dálnici se to ale dá třeba nohou trochu aerodynamicky uzpůsobit.
Neřekl bych, že je deka na 50 km do práce. To se v zimě moc jezdit nedá, čest výjimkám, ale to je hodina tam, hodina zpátky a to znamená spíš za tmy než za světla. U těch delších cest je spíš problém se studeným vzduchem do helmy.. buď člověk za tu hoďku nastydne, nebo se helma zapařuje..taky pak chybí ostřikovače a stěrače.. Podle mě je deka ideál na 10-15 minutové cesty po městě, kdy stačí normální oblek, bunda, nákrčník a rukavice. Zástěra je taky dobrá, ale je potřeba jí někde schovat. Jo a deka omezuje akorát malinko při nalézání na skútra a při tankování, jinak ne.