Já jsem na tom tak, že jsem zatím zazimoval jen velkýho skútra. SH-čko ještě nechávám na nějaký ty případný couračky. Sice je dotankováno(polopřipraveno na zazimování) a na 95% si také myslím, že už letos nevyjede, ale baterku jsem ještě nechal. Jinak olej samozřejmě až na jaře. Nenechám si jej přes zimu v moto zoxidovat abych jej pak na jaře znovu měnil. Tak bohatý ještě nejsem.
Konec sezóny byl pro mě v podstatě tím výletem Českou Kanadou, pak už jen periodické dobíjení baterie, a včera zazimování. Joo, co už nemám práci 45km od domu, ale jen 5 minut chůze, tak už s Beverly najedu jen cca 2 tisíce kilometrů za rok. Ale musím se pochválit, letos to bylo krásných 360km na kole.
Je to zajímavý, každému na potkání, zvláště při jistých společenských událostech jsem říkával: "Hele, nežeň se. A když už se oženíš, neber si ženu. A když už si vezmeš ženu, nemějte děti." No, a pak se ožením a mám dvě děti.
Ale však v pohodě..., není potřeba to nějak přehnaně řešit, je to jen život a nikdo z něj nevyvázne živý.