vikino píše:Dnes som si len tak orientacne zavolal do servisov ohladom ceny 1. garancky po 1000km na xmax 300. Podotykam, ze vzdy som uviedol, ze si oleje a filter donesiem svoj, aby to do ceny nezapocitavali. Do tel mi bolo povedane toto:
1. Zilina predajca yamahy kde som skuter kupil (cca 100km odo mna): "cenu neviem", po nástojeni, aby aspon orientacne povedal cenu, "tak okolo 60€". Ja dakujem dopo.
2. Ružomberok - autorizovany servis yamaha (cca 25km): "budeme pocitat normohodinu 33€ a cas 1,5 hodiny". Ja ze co budu robit 1,5 hodiny? On "ze kym rozoberu pol skutra kym sa dostanu ku filtru". Ja Videli ste niekedy nazivo yamahu xmax 300? On ...... Ja Dakujem dopo.
3 Predajca yamahy Prešov (cca130 km): "cenu za normohodinu mame 33€" Ja ze kolko Vam to bude trvat? On " za pol hodinu som hotovy." Ja tak teda 16,50€ mi vychadza cena. On " ano, pokial mate vsetok material-oleje a filter vlastny" Ja Dakujem kedy mozem dobehnut? On" Zajtra o 10.00 Vas cakam..." Ja OK.
Kazdy nech si urobí o slovenskych servisoch svoj nazor sam...
vikino píše:Hoši ceskí, moravskí a slovenskí, akú záručnú dobu má podľa vás olej čo si kúpite napr z eshopu? Prišiel mi prevodový olej Castrol Part syntetic 80W s dátumom výroby 16/04/15. Teda aspoň myslím že je to dátum výroby.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků