Ahojte,
Najprv mi dovoľte poďakovať za prijatie.
Minulý rok som sa rozhodol, že si kúpim skúter a našiel som túto novinku. Zároveň som objavil toto fórum a tu som študoval a študoval. Moje skúsenosti s skútrom sú prakticky nulové a nemám s čím porovnávať keďže niesu skúsenosti. Takže mi ostala táto forma. Skúter bude slúžiť hlavne na dochádzku za prácou cca 50 km tam a 50 km späť. Je v tom cesta, obchvat, mesto. Proste Univerzál.
Keďže sa chystám na výstavu motoriek 2017 v BA. Hádam bude možnosť ho vidieť ma živo. Nuž a tu som našiel jednu vec tento motor je nad štvorcový. Mne s toho vychádza, že asi nebude dvakrát ochotný ísť do otáčok. Rad by som vaše skúsenosti s podobným motorom keďže sa to ešte nepredáva. Samozrejme kľudne má opravte. Prikladám porovnanie :
X max 300: 70 x 75.9 mm 20.6 kW /29 Nm - dlhy zdvih
Honda SH 300: 72 x 68.5 mm 18.5 kW/ 25.5 Nm - krátky zdvih (veľmi si pochvaľujete tento motor)
Piaggio beverly 350: 78 x 69 mm 23.9/ kW 32.3 Nm - krátky zdvih (ostrý motor)
Aprília sr max 300: 75 x 63 mm 16.4 kW/ 23 Nm - krátky zdvih (pri uvedení top, teraz priemer)
Tieto hodnotenia motor mám na čítané s tohto fóra.
Ako ste si všimli len xmax 300 ma dlhi zdvih motora. A tu sa obávam že to nebude práve jeho silná stránka.
Ak by aprília mala ABS isto by som šiel do nej. A ja nechcem skúter bez ABS keďže to bude prvá mašinka a nechcem sa dokaličiť.
Tak oneee ťapkaci fone