od adacarp » 15 zář 2021, 10:40
Jelikož mě předchozí forza brala taky olej, tak se k tomu taky vyjádřím.Je to jak píšou já tam byl 4krat než jsem dosáhl toho že zaplombovali motor a zjistili úbytek deci na 1000km,ale jen proto,že skůtr po vypuštění oleje nadzvedávali a nakláneli aby vyteklo co nejvíc plus chtěli odmontovat a vylít aj olejový filtr což jsem nesouhlasil, to už by skutr olej asi vyráběl, protože při napouštění ho taky nevylévali,mě to žralo 2deci a závěr byl takovej že prý pane to je v normě a aj kdyby to byli 2 deci je to stále v normě, ale kolik je už mimo normu neřekli, prostě nezájem jediná možnost co jse si do jednal byla odkup a sleva na nový skútr,a co myslíte že s ním udělali?Prodali ho dál. Forestera si vážím, ale Dana nařkl zbytečně, protože tady Dano psal že když skútr prodal tak nového majitele informoval že motor cucá olej.Rudo z takovéto prekerni situace není východisko, oprava tě vyjde cca 25tis a výsledek může být nejistý.Jak by jsi se zachoval Rudo ty když ti řeknou 2deci je v normě, prodal jezdil dál nebo to dal za 25tis opravit z výsledkem nejistým???Je to na hovno situace, kterou nikomu nepřeji!!!Teď v Rožnově jse se seznámil s chlapikem kterému forza taky žere olej,ale ne každý jako já a nebo Dano se s tím pochlubí,třeba si toho vážit že aj z takovejma problébama se někdo podělí z ostatními.