od goes » 05 lis 2019, 10:57
DX stoji cenikovych 329, jsou ted akce za 299. takze pocitam, ze Tech, ktery je DX akorat s jinymi plasty a novym motorem bude zacinat na tech 350 jako predtim.
Jinak tezko rict kdo je s kym konkurent. Bavime se o strojich s cenou 300k+ a vetsim objemem apod. Ano, burgman je takova svoje vlastni kategorie uz svym pojetim a dle meho uplne nesedne tomu kdo chce tmax a bmw. Ale treba vidis, ze ja vybiram z techto tri, tudiz nemyslim si, ze v praxi jsou to "jiny druh zakaznika". Ja hledam maxika na denni zivot i cestovani co trochu jede. Na vyber za mne jsou 4 kousky. Tmax, burgman, bmw a kymco. Kymco nechci z principu. Burgman a BMW za mne ne, protoze pri cene pres 300tis. u BMW 350 nemaji ani zakladni moderni veci - konektivitu, led, bezklice apod. ale zase maji vykon no.
A tim, ez od 2021 prijdou nove emise, budou muset reagovat i u Suzuki i u BMW, tak uvidime s cim prijdou. Tmax je fajn, sice na nej docela dost fouka, je moderni, jeho zpracovani by zaslouzilo lepsi kvalitu alespon jako u Hondy a je mi skoda, zep ri 560 ccm ma o 5 koni mene jak kymco treba. Zase by to jelo lepe pri deslih cestach s nalozenym strojem.
Ano na poskakovani je to fajn.
Nicmene zaver je ten, ze je super, ze si kazdy muze vybrat co chce.
ex Honda CB1000R, ex Piaggio MP3 500 LT Sport, ex Honda Forza 300, ex Kawasaki Versys 1000 SE GT, ex Honda Forza 300 atd