ale já tam právě NEMÁM vyvrtanou ani jednu direčku
lepení oboustrankou .. vzlášt od 3M je v pohodě a nezanechává to stopy
Co se týká tech světel na novem modelu (svícení obou najednou), docela ti oškliví Italové se posnažili tady je pár fotek a popis z italštiny přeložen google překladačem.
Jak se připojit kabely .
1) do konektoru na levé straně, jako dvouvláknové žárovky H4:
- po samice faston konektor vložen do prázdného prostoru pro lampu (otvor vpravo ve výkresu níže), s modrou nití, která propojí do jednoho z kontaktů relé (87A), být svařovány v dalších dvou Faston již projednávané dva vodiče stejné barvy ty stávající, žlutá pro pozitivní a černá pro negativní, budou tyto kabely připojit k cívku relé (85 a 86), lze kabely připojeny k relé cívky bez polarity.
2) V pravém konektoru, lampa jeden-pletl H7:
- zelený vodič (pozitivní) v konektoru pájky kabel, který se připojí k jinému kontaktu relé (30), jsem použil modrou barvu. kabely Foto vedení. fotografie práce elektroinstalace a montáž dokončena. relé jsem opravil na šroubu již existující v levém horním rohu. Zpočátku jsem připojen k šroubu, které vidíte v blízkosti centra v horní (jeden se blížit červené převrácené), ale bohužel smontujte vše v relé narazil senzor vložený, a potom jsem musel změnit upevňovací body, tedy dráty jsou ne zcela, ale ti na levici, jsou delší a pravé trochu krátký, ale teď už jsem cut a dělal ven s rýčem a nechtěl jsem riadattarli pro stanovení nové umístění. paprsek světla s jediným majákem paprsek (jako standard). paprsek světla s potkávací světla a dálková světla zapnout (jako standard). "s výsledek měnících se paprsek světla s světlometů. Všimněte si, že zlepšení a prohloubení světelného paprsku vlevo, ve srovnání s jednorázovou potkávací světla. diagram. relé (TRW originalní Sipea 12 V 15/30 - 1958) byl vložen takovým způsobem, že když je zapnutý pouze nízké současnosti světlomety H7 ve stejném relé je pod napětím a tak vede také k vláknu napětí druhé paprsku žárovky H4, zapálil ve stejnou dobu, jakmile zapnete vlákna dell'abbagliante, s příslušným spínačem nebo tlačítko s blikající, relé sepne a odpojí potkávacího vlákna dárek v lampy H4 umožňující osvětlení jediného paprsku vlákno, brání se dva prameny svítí současně by to mohlo vést ke zneužití lampy. Ve skutečnosti, pokud všichni byli současně rozsvíceno a dvě vlákna bude mít za následek "přetížení" téhož lampy a zvýšení teploty uvnitř reflektoru z světlometu, ve skutečnosti, by moc vzroste na 120W, od normální 55W nebo 65W, se všemi možnými představitelné důsledky. od patrik57 na
http://www.majestyclub.orgobr. 4 - pouze potkávací světla
obr. 5 - dálková světla
obr. 6 - dvojitá potkávací světla
obr. 7 - plánek instalace
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.