Diky za foto. Ja bych, ale fakt potřeboval rok 2004, protoze ho mám podobný tomu co jsem našel na Cebii, ale je jiny než ten tvůj. Rád bych věděl proč je jiný.larva píše:Čau snad to bude stačit.Je to rok 2006.
akvak píše:Tento..
STK to prošlo, takže to řešit nebudu. Až bude končit, tak zažádám o povolení k vyražení nového na STK a nechám zapsat do TP.josuk píše:akvak píše:Tento..
no sice vin dekoder tady hlásí Majesty 2005, je trochu (trochu dost) rozházená a nerovnoměrná ražba, asi by se dalo věřit, že je to padělek... ale, to je přece věc STK, s tím stejně asi nic neuděláš..
Jedine co jsem se dozvedel byly ty kilometry na TK a evidenckach. Zbytek mas ve velkem TP. Pokud si ses jistej, ze neni motorka kradena a neni na ni nejakej leasing, tak to jsou vyhozene penize. Ja to chtel z duvodu formatu VIN kodu.josuk píše:jen pro zajímavost, na tom zkontrolujsiauto.cz jsi investoval těch 500 kč a vyplatilo se to?
Mě se tam třeba ukazuje dva záznamy, datované do STK takže tam bude asi 2x stav tachometru, kdybych to chtěl zaplatit..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 návštevníků