ondsin píše:Už nějaký ten pátek jsem řešil jak uchytit telefon-navigaci na svoji Majesty.
Přiznám se, nejsem zastánce různých taštiček, uchycení na řidítka mě přišlo nesymetrické. Asi také jsem perfekcionalista, či co
Inspiraci jsem nabral na skutršnůře 2014 (díky Luca_69) Jeho řešení uchycení navigace jsem jen doplnil o univerzální držák.
A tady je výsledek:
Musím říci, že celkové zpracování jednotlivých částí držáku na mě působí velice kvalitním dojmem. "Klepeta" univerzálního držáku drží zařízení pevně. V kombinaci s pogumováním se mě ještě nestalo, že by se na našich tankodromech telefon nějak pohnul. Ale zatím jsem najezdil s držákem pouhých 700km.
Díky polohovatelnosti je možné si telefon libovolně natočit, případně opřít o hranu palubní desky. Tím se vibrace zcela minimalizují a celá sestava držáku "sroste" s palubní deskou. Držák jsem hned v počátku na kovových částech obalil lepenkou a gumou, aby nedocházelo k případnému odření plastu.
Telefon se rychle nandavá a sundavá. Jak jsem vyzkoušel v krátké přeháňce štít zachytil většinu vody. Tedy v kombinaci s pouzdrem na telefonu jsem nemusel ani zastavovat a prostě projel skrz.
Řešení, které testuji nikomu nevnucuji. Jen mě přišlo správné se o něj zde podělit. Tak ať vám to valí.
Edit: Linky kde jsemkupoval a výrobce
Edit II : Jednotlivé části držáku
Klepeta -> Rozsah držáku:Šířka telefonu: 48 – 83 mm, tloušťka telefonu: do 22 mm
Nástavec-> délka 7cm Kulový čep 1" -> + samolepkou na nerovné plochy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků