Ozzac píše:Darius14 píše:pocital som to a GO cez 1000e len diely motor kupim za 400e komplet aj s variatorom(ten rozpredam)
No ako,chlape ?Kupil si druhý motor ? Už jazdíš ? Ja mam teraz po GO motora ,čo mi robil chalan vlani po sezone 850 km a šlape mi to jak hodinky.Včera 165 km .Kusok som dal aj po dialnici Malacky -Sekule 120 km /h,2x cez Babu -hore dole , inak okolo 100 km/h, po Záhori ,spotreba 3,7 L.Motor si len tak šepoce a vrní blahom ((-:
TomRaptor píše:...tak jsem si včera, při parádní vyjížďce položil Majdu (při skoro nulové rychlosti) na kotník...
Mám natržené vazy v kotníku a momentálně nechodící sádru. Snad se to brzo vyléčí...
Majda je v pohodě, nikde nic ulomeného, ani zničeného - jen pár silničních oděrek...
P.S. Dávejte na sebe pozor!!! ...a kolama dolů!
TomRaptor píše:...tak jsem si včera, při parádní vyjížďce položil Majdu (při skoro nulové rychlosti) na kotník...
Mám natržené vazy v kotníku a momentálně nechodící sádru. Snad se to brzo vyléčí...
Majda je v pohodě, nikde nic ulomeného, ani zničeného - jen pár silničních oděrek...
P.S. Dávejte na sebe pozor!!! ...a kolama dolů!