zdeny65 píše:janon: to samý jsem měl taky.Jinak bych to nepsal.Jde ještě o to,jestli tam má gufero za pajsku nebo origo.To neví ani on sám,jestli tam někdo šťoural,nebo ne.Prostě olej se mi objevoval a po výměně nic.
m.luzar:to co ti řekli je jen na to,aby Tě přesvědčili,že je to v řiti.Neboj není.Jen Tě potřebujou oškubat.
KaCzaba:Jako jestli kupuješ sadu na repasi vidlí,tak to s prachovkama stojí skoro stejně a je klid.Jestli ušetřím kilo,dvě?To neřeším.Jak jsem psal.Nechal jsem si vidle udělat.Dal jsem chlápkovi necelou dvojku a spokojenost absolutní.Pokud gufera propouští,tak je docela blbost nedat nový prachovky.Gufero samo o sobě vydrží dost,ale jestli prachovka nestírá,tak sorry,ale nový gufera nemá ani cenu dávat,protože prach se dostane na gufero přez špatnou prachovku a situace vzniká zase znova,jen v kratším čase.Pokud se mýlím,tak mě oprav.
Zadní tlumiče mi dělal Beran.Vyladěný jsou jak od boha.Za oba necelých pět litrů.Navíc jsou teď rozebíratelný,což je max.výhoda.Navíc mi je poladil na přání.
zdeny65 píše:Jo myslíš správně.Ale ne na ojnici,ale klikovce.Ojnice je ta tyčka co spojuje píst a klikovou hřídel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků