Střekovák píše:To: TomRaptor
Ten člověk z Oldřichova to dělá sám nebo to někam posílá? To znamená, že to je stejný člověk, jako od Jakuba i Dejmona? On je to sakra rozdíl v ceně. Mám taky pětipaknu. Jsem rád Tome, že se ozval ještě někdo komu to drží.
TomRaptor píše:Spojka se dá vyřešit i zde... http://motomike.cz/category/10100000000 ... cle/303576
A za ty prachy to stojí za zvážení...
kumstat píše:Díky Střekovák, ještě se zeptám, dyž budu mít dole kolo, rád bych vyměnil destičky, doporučíte mě obchod nějaký slušný kvalitní za dobrej peníz a ještě se zeptám, ve předu je to jasný, ale zadní třmen, se sundá jedině po sundání vejfuku nee a dalších věcí, jinak to oddělat nejde, ozvu se pak až namažu a vyčistím ten sensor rychlosti...jestli to tím bylo:)
crhy píše:Takže po delším laborování, kde a jakou spojku koupit ( ebay ?, partsdepot ?, někde jinde ? ) jsem nakonec našel 5.paknu originál Yamaha na Partsdepotu pro ročník 2011 za cenu 2350,- ( včetně poštovného a zdejší slevy 15% ).
Jinak do roku 2008 stojí pětipakna nyní 5700,- bez slevy a je totožná s tou pro rok 2009 a výše , tak jenom takový tip, pro úsporu peněz při pořízení nové spojky. ( do r.2008 kód 5RU-16620-20-00 , od r.2009 kód 34B-16620-00-00 )
Pro nevěřící že je spojka kompatibilní jsem sosal údaje z Majesty USA / Majestyclub.org - Itálie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků