Kluci po dlouhé době mám zase par otázek
1) neporadite někdo, jak drží a jak sundat ty chromove kroužky kolem budíků? Mám jeden nějaký volný, jde s ním hýbat a v jednom místě jde odchlipnout cca půl cm od budíku. Což mě přivedlo k obavě, jestli předchozí majitel neměnil budíky za jiné s míň km. Proto je třeba zlomený nějaký drzacek toho kroužku. Nebo je máte všichni takto volne?
2) všiml jsem si, že téměř každá Majesty má na těch hladkých ploškach na plastu pod budíky nějakou samolepku z výroby. Některé Majesty mají samolepky na obou stranách. Já tam opět nemám ani jednu. Co na nich prosím vás má být? A kdyby je člověk chtěl sundat, jde to lehce, nebo by při tom poskrabal i ten plast? Opět mě napadlo, jestli ho na me Majesty někdo z nějakého důvodu neměnil a proto tam nejsou.
3) poslední dotaz. Když odklopim sedadlo, tak v jednom místě je v tom plastu okolo podsedadloveho prostoru ( takovy rygol zřejmě na odtok vody ) dira. Ty díry jsou po obou stranách motorky. Ale k dotazu. Na levé straně je přesně pod tou dírou konektor elektroinstalace. Tudíž např. při mytí teče voda přímo na něj, potažmo do něj. Zajímá mě, je toto jeho umístění standardní a máte ho tam taky, tudíž výrobce počítal s tím, že do něj poteče voda?
Díky MOC za odpovědi. Dalsi otazky snad nejdřív na jaře