Tak jsem si to prohlídl, a myslím si, že některý z těch návodů i využiji. Ještě lepší by to bylo v češtině, ale to už
bych chtěl moc. Jinak dnes mi konečně po měsící a půl došly pneu, už jsem v to ani nedoufal.
sebuu píše:co pojištovna skoušela?Pořat že je to totalka ze me daji 80000tisic nebo ze jsme to mely dat opravit do neznackoveho servisu že by ty plasty svařily a bylo by to levnejši a pořat ze jim servis neposlal podklady ze to musi spočítat nebo že ten co to ma na starosti ma dovolenou a furt neco a dokola tahlo se to 6 mesicu s pojištovnou pritom kdyš daly souhlas ze to zaplati tak to servis spravil za 4dny nakonec zaplatily jenom 75000tisic ze si mame dat do dražby ty stare dily a podle toho za kolik je prodame tak nam doplati zbytek.dily se vydrazily všechny za 1100korun tak doplatily zbytek a tim to prone bylo uzavřeny.Chlap z nelakyho obchodu zvaneho motopucle si to mel vyzvednout do mesice ale si to nevyzvedl a po nekolikatem slibovani že si pro to přijede jsme si ty dily koupily samy.Takže mam doma obrovskou krabici plastu a čeka že si pro ne ješte do konce tydne přijede kdyš ne tak je skusim nekde prodat sam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků