od Joska2006 » 20 čer 2013, 21:18
Vážení kolegáčkové. Mám za sebou cestu na Slovensko a to až do Prešova. Celkem v kuse asi 620 km. Většinu za sluníčka v zádech, kousek v noci s přespáním na lavičce na pumpě a druhý den zpět. A moje poznatky??? Yamaha je prostě nepřekonatelný stroj. Co do pohodlí - posez v pohodě, jen trochu cítím záda a možná i ramena, ale pohodlíčko. Co se týká jízdy, tak kam se hrabou choppery (a to jsem původně motorkář). Když jsem viděl, jak s nimi ve 120 mává vítr a jak na to usilovně tlačí a já si je nechal předjet a pak když jsem chtěl, tak jsem jim v pololeže s otevřenou přilbou ujel a to bez nesnesitelného řevu.... Co se týká spotřeby, tak na 1240 km mi to poctivě vyšlo na 4,57 - a to jsem jí hnal většinou.... Jen jsem zaznamenal podle mě větší spotřebu oleje.... po ujeté cestě tam jsem musel tak 2 deci doplnit, po cestě zpět neubylo nic - Tak to jediné mi nějak nesedí No a co se týče zážitků - super - zatáčky v Buchlovských kopcích, cesta kolem Váhu, Vysoké Tatry po pravici ve městě jak had mezi kolonou .... Teď chci odkrytovat, abych viděl co na to říká variátor. No a to je asi vše. Jen se trochu bojím, že původní účel - abych se dostal laciněji ke včelám - se mi nějak posouvá Tak hezké dny Joska