Takže jsem to dnes znovu celé ještě ráno rozdělal, zjistil jsem, že je maličko skříplá membránka - neseděla úplně ve žlábku a na krajíčku podfukovala
, takže jsem se polepšil, preventivně jsem nanesl do oného žlábku lehoulince vazelínku a tou jsem pak membránku jakoby po vnějším okraji přilepil, takže už při nandavání víčka neměla šanci lehce zklouznout, dal jsem vše zpátky a vyzkoušel a musím říct, že je to paráda, najednou mi i motor lehce leze nad 7tis ot.
Jinak jsem stihl ještě dělat pokus s přerušovačem brzdového světla v kufru ( šestiblik ) a usoudíl jsem, že na to dlabu, moc se mi to nelíbilo, tak jsem z toho upustil a teď mi půjde brzda úplně normálně - bez blikání, tak jak má, alespoň nebudu nikoho provokovat.
Zítra namontuju sedadlo, vyleštím a můžem frčet, ale jen pokud bude alespoň 15°C a max 70% vlhkost
2 funlife : Ten facelift majdy je moc povedenej, jak tam máš ty velký teplý rukavice, tak jsi si zakryl při jízdě i ta krásná závažíčka
Až budeš lepit proužky, tak to pořádně líhem odmasti a chce to teplo, já to lepil v místnosti vedle kotelny, kde bylo skoro 20°C a ještě jsem to trošku potom , co jsem to nalepil přejel lehoulince horkovzduškou, aby jsem to jakoby zažehlil
Majdině zdar !