Díky za rady, dnes jsem dobrušoval gramáž paken 3x to bylo 236g a 2x 234g , takže jsem to sjednotil na těch 234g.
Ještě by jsem podotknul, že nasadit nové spojkové pružinky byla docela pakárna, ještě teď se mi z toho klepou ruce
, dával jsem tam podle čísla od malossiho bílé - záběr od 2250 - 2750 ot/min. další byly žluté od těch 2750 výše a nejtvrdší byly červené.
Ty bílé snad budou OK. Ještě by jsem chtěl podotknout, že nemám orig.spojku, nýbrž a jelikož mám spojkový komplet ( zvon a spojka ) od fy. Ferodo.
Zvon jsem také lehce obrousil jemným " šmirglem" a celé je to s novou orig. kontrastkou připravené pro vložení do stroje
Ještě by jsem si dovolil poznámku k mazadlu Bel Ray assembly lube - není to stejné jako grafit, neboť toto mazadlo mnohem lépe ulpívá na kovu - je jakoby víc lepivé. Sice stojí dost peněz, ale za to to jedno balení vydrží snad celej život. Dává se toho totiž opravdu malinko - stačí udělat prstem jen takový lehký film. Takže za mě ho můžu doporučit !
Požívám ho jen tam, kde má být podle servi. manuálu a dovolil jsem si jím lehounce máznot čepy paken spojky
2 Carcharot : 29mm je v pohodě- limit opotřebení je 27,2. Já teď koupil origo a ten má přesně 30mm nahoře.