přesně jsem věděl,že nějakej rejpal se najde.barva mě nezajímá,protože se mi líbí stříbrná,titanová a bílá.tohle není ani jedno z toho.
kdyby to mělo nějaké takovéhle projevy,tak to rozhodně nekoupím.
cena byla solidní a ještě z ní slevil.s opravama jsem počítal,to je jako u auta,když se kupuje starší.takže nerozhodující,nepodstatné.
značka yamaha mě zajímá a jejich motory.a obliba tohohle modelu.jeden z nejlepších motorů,jedinečná konstrukce stroje,jedinečné jízdní vlastnosti,dá se na něm cestovat i ve dvou delší trasy po ČR atd. no je toho spousta.a jestli si myslíš,že mě od něj odradí nějaká investice,tak na to zapomeň.to ani náhodou.je to MŮJ MAZEL
.a něco takovýho,jako jsou oděrky a praskliny na plastech,nebo teďka zlobivý motor, mě nezastaví.všechno se dá přelakovat,plasty svařit a opravit.tak Maxe nenazývej lundrou prosím.navíc 40t km je hranice,která mi říká,že neám spoléhat,ale radeji se podívat a to mě vyhovuje.rád se v něčem šťourám,když vidím potom výsledek.a to je to,proč jsem koupil zrovna tenhle kus.
PS:nezlob se na mě,ale to je jako by ses mě zeptal na to,proč jsem si kdysi koupil Hondu civic Type-r a nacpal do ní tolik,kolik jsem do ní dal za dobu co jsem jí měl a nebylo to zrovna málo.nebo proč jsem si koupil blbýho skůtra,ať je jakej je,když jsem si za ty prachy mohl koupit solidní mašinu(což slýchám neustále od všech),nebo proč jsem opravoval PCXko tak,že mě oprava vyšla na 1/3 ceny novýho modelu.je to prostě moje srdcová záležitost.
2Bouska.t : už jsme to tu řešily,že jsem z Plzně
, takže bohužel pro tebe dost z ruky.