Je těžké někoho kdo nevlastní Tmaxe o čemkoliv přesvědčovat,ale věř mi každá brašna ,kufr,topcase je pro Tmaxe jen na škodu.Prostě je to daň kterou musí obětovat každý který nechce cestovat nalehko.A každý tyhle doplňky pokud může ihned odstrojí.Proto preferuji brašny které nejsou tak náročné na montáž a demontáž.
Yamaha XP 500 ABS T-max 09 Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11 Minulost : Kymco Agility125 City 09
tak přece jenom jsem to našel... VÁHA VÁLEČKŮ u všech modelů T-maxe je 19g a rozměry jsou 25x 15 taktéž pro všechny modely stejně. Informace jsou ze stránek DR. Pulley. když jsme u toho, máte s nima někdo zkušenosti? Docela by mě to do budoucna lákalo zkusit.
Ty válečky jsou dobré sám je mám na kymcu ,ale není to jen o válečcích a u Tmaxe to nebude vůbec jednoduché.Spíš bych uvažoval o celé sadě která je odladěná na daný typ skůtru.Mám na mysli komplet variátor.Standartní variátor pracuje dobře a pro sportovně laděné povahy bude nový variátor nejlepším řešením.
Yamaha XP 500 ABS T-max 09 Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11 Minulost : Kymco Agility125 City 09
Chlapi, já jsem z toho úplně zmaten, kufry, brašny, válečky, V-strom já to snad prodám a budu jezdi na tom SH 300 co má ta moje ženská . , nebo si koupím nějakou Chinu ať mám opravdu co řešit
Od tý doby co to Riči prodal a koupil to cabrio a zde nepřispívá, chytlo toto vlákno nějakou polemistickou atmosféru
Tak jak jsem o tom přemýšlel a přemýšlel, nakonec jsem dospěl k názoru, že Tmaxe prodám, tak kdyby ho někdo chtěl, tak mi pošlete SZ. Je to 2009, jsem 1. majitel a co vám budu povídat, vždyť mého maxíka znáte.
Což u Tmaxu platí dvojnásob Kdo ho jednou na delší dobu osedlal a baví ho trochu tahat, tak opravdu nic jiného nechce. Ještě bych dodal, že mi to stejně nedá a zkouším vždy novinky a jdu do toho s nadějí, že bude lepší a eventuálně potenciální nástupce mého Tmaxe. No a výsledek - ZATÍM NIC
Dándí píše:...se stydím přiznat, že Kymco je super...
A ted se Dándí prorekl a je na to venku kral je mrtev a nastupuje Kymco Super 125.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)