Ciao vespolek.
Koukám, jak inovujete a šperkujete na příští sezónu.
Já mám pech. S mým krkem to podle posledních vyšetření vypadá stále bledě. Podle pana doktora si ježděním na motorce (tj. s helmou na hlavě) koleduju o urychlení zhoršování současného stavu.
Takže jsem se rozhodl ježdění na motorce nechat
Abych ale nevypadl z komunity a nepřišel o ježdění pro zábavu a bez střechy, chci přejít na kabrio. Doufám, že tak budu moct jezdit na srazy dál a při vyjížďkách uzavírat kolonu.
Svého milovaného Night-Maxe budu tedy prodávat. Nevím kdy, nespěchám. Inzerovat ho zatím nebudu. Byl bych rád, kdyby se dostal k někomu tady z fóra, kdo ho ocení, bude si ho užívat a hýčkat ho jako já.
T-maxe neberu jen jako skútr. Je to kamarád, který nikdy neselhal, vždy mě spolehlivě a bez problémů dovezl všude, kam jsem chtěl. Věřím, že tady mi všichni rozumíte.
Hodně mi proto záleží na tom, aby se dostal do dobrých rukou. Radši slevím, než ho dát nějakému "neurvalému ignorantovi"
Osobně za největší devizu svého Maxe považuju jasný původ, který všichni tady znají nebo mohou na "našich skútrařských fórech" dohledat. S Hedem jsme jediní 2 řidiči. Oba jsme ho hýčkali nej olejičky, měl pravidelný servis, doma byl důsledně parkován pod střechou, ...
Má nezměněný stav tachometru + je k němu bohaté příslušenství (většinu jsem s ním koupil od Heda):
- origo T-max brašnu mezi kolena (28 l),
- vytápěné gripy,
- origo T-max větrné štíty na nohy a ruce,
- origo T-max kufr (42 l) + origo nosič,
- přídavné brzdové světlo na spodní straně nosiče kufru,
- origo T-max velké turistické plexi,
- původní variátor i s origo řemenem,
- původní origo výfuk,
- původní barevné blinkry
+ co jsem si dokoupil následně:
- intercom + 2 helmové soupravy (sluchátka s mikrofonem)
- origo T-max opěrku spolujezdce,
- přídavné boční kufry (2x 22 l) -
bez nosičů, ty mám zatím připravené v nesvařených polotovarech :oops:
- motocyklovou navigaci Garmin
+ kompletní morkářskou výbavu včetně nepromoku, nepužitých rukavic, ....
Jediné, co si plánuju ponechat je radiostanice pro komunikaci na srazech.
Podrobné informace o skútru + projetí se na něm (když nebude sníh) na vyžádání a po telefonické domluvě nebo mailem na:
rischa@volny.cz.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[