Yamaha 500 T-max

Diskuze o skútrech nějvětších objemů.

Re: Yamaha 500 T-max

Příspěvekod zubar » 27 zář 2012, 13:33

Tohle je turbo..... Hypermod at uz od Lazartha nebo Waltze je predevsim o vzhledu...

http://www.youtube.com/watch?v=IJj7nEIbA-g

par fotecek od maxe... az prijde od doktora budou jeste novy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil KYBLOS dne 02 črc 2013, 12:08, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky pod sebou
T-max... nejinteligentnejsi zpusob jizdy na moto!
zubar

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: T-max 07
Tuning / úpravy: Variomatika Mallossi, Kevlar, LeoVince otevreny, KN filtry, Iridiovy svice, svetla, lak,...

Příspěvekod TUNER » 27 zář 2012, 13:48

Black devil :) Škoda,tak ať je brzo fit ;-)
Můj mazel je Škoda 130 - 1,8 T..........ostatní je druhořadý...:-D

Malaguti MAX 250ObrázekPiaggio X9 500ObrázekT-MaxObrázek
TUNER

2500+

Reputace: 202
Skútr / moto: Malaguti F12 50 + 250 - T-Max
Tuning / úpravy: F-12 50 - závoďák na okruhy - Phantom MAX do práce - T-Max pro radost :)

Příspěvekod Dándí » 31 říj 2012, 14:02

Zdravím všechny T-Maxáře, semo i ostatní fóristy.

Sezóna nám zase končí, tak nezbývá než konstatovat, že Maxík celý čas jezdil bez jediného problému a nic jsem neutahoval, či jinak nesmysloval.
Udržba pouze předepsaná, 2x olej s filtrem a jednou filtr sací a variátorový.
Zase mi někdo sežral gumy a opět na stranách (nevím proč nedávaj víc směsi na boky a míň na prostředek).
Jo a měnil jsem výbojku v předním světle , je tomu dva týdny na zad.
Pro ty co mého Maxíka neznají, tak je modrý, vyrobili ho v r. 2009 a do provozu jsem ho uvedl z jaro roku 2010.
Případné dotazy na spotřebu benzínu zasílejte někomu jinému. Vím že to žere od 4 do 7 litrů a mám z toho radost :lol: :lol: Jezdím totiž hlavně po Praze.
Jezdím na pohodu, spíš pomalejš než rychle
Dándí

500+

Reputace: 382
Skútr / moto: YAMAHA IronMax- Já, BlackMax- Kamča a SH 300 spolu
Tuning / úpravy: netunime - jezdíme. Jen občas něco poladíme

Příspěvekod Richijan » 17 lis 2012, 17:53

Ciao vespolek.
Koukám, jak inovujete a šperkujete na příští sezónu.
Já mám pech. S mým krkem to podle posledních vyšetření vypadá stále bledě. Podle pana doktora si ježděním na motorce (tj. s helmou na hlavě) koleduju o urychlení zhoršování současného stavu.
Takže jsem se rozhodl ježdění na motorce nechat :(
Abych ale nevypadl z komunity a nepřišel o ježdění pro zábavu a bez střechy, chci přejít na kabrio. Doufám, že tak budu moct jezdit na srazy dál a při vyjížďkách uzavírat kolonu.
Svého milovaného Night-Maxe budu tedy prodávat.
Nevím kdy, nespěchám. Inzerovat ho zatím nebudu. Byl bych rád, kdyby se dostal k někomu tady z fóra, kdo ho ocení, bude si ho užívat a hýčkat ho jako já.
T-maxe neberu jen jako skútr. Je to kamarád, který nikdy neselhal, vždy mě spolehlivě a bez problémů dovezl všude, kam jsem chtěl. Věřím, že tady mi všichni rozumíte.
Hodně mi proto záleží na tom, aby se dostal do dobrých rukou. Radši slevím, než ho dát nějakému "neurvalému ignorantovi"
Osobně za největší devizu svého Maxe považuju jasný původ, který všichni tady znají nebo mohou na "našich skútrařských fórech" dohledat. S Hedem jsme jediní 2 řidiči. Oba jsme ho hýčkali nej olejičky, měl pravidelný servis, doma byl důsledně parkován pod střechou, ...
Má nezměněný stav tachometru + je k němu bohaté příslušenství (většinu jsem s ním koupil od Heda):
- origo T-max brašnu mezi kolena (28 l),
- vytápěné gripy,
- origo T-max větrné štíty na nohy a ruce,
- origo T-max kufr (42 l) + origo nosič,
- přídavné brzdové světlo na spodní straně nosiče kufru,
- origo T-max velké turistické plexi,
- původní variátor i s origo řemenem,
- původní origo výfuk,
- původní barevné blinkry
+ co jsem si dokoupil následně:
- intercom + 2 helmové soupravy (sluchátka s mikrofonem)
- origo T-max opěrku spolujezdce,
- přídavné boční kufry (2x 22 l) - bez nosičů, ty mám zatím připravené v nesvařených polotovarech :oops:
- motocyklovou navigaci Garmin
+ kompletní morkářskou výbavu včetně nepromoku, nepužitých rukavic, ....
Jediné, co si plánuju ponechat je radiostanice pro komunikaci na srazech.

Podrobné informace o skútru + projetí se na něm (když nebude sníh) na vyžádání a po telefonické domluvě nebo mailem na: rischa@volny.cz.
Naposledy upravil Richijan dne 01 pro 2012, 21:37, celkově upraveno 4
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Bydliště: PRAHA 10 - Strašnice, GSM: 737 905 708, rischa@volny.cz
Skútr / moto: Yamasaki, Malaguti, 2x Runner, 2x T-max
Tuning / úpravy: Roadster Mazda MX-5 NBFL

Příspěvekod wictor » 17 lis 2012, 17:56

Richi to mě mrzí ...
wictor

Moderátor

Reputace: 43
Skútr / moto: HONDA SW-T 400

Příspěvekod Richijan » 17 lis 2012, 18:02

Mě víc, ale co nadělám. Krk mám v pr.... :? , tak holt nechci pokoušet osud.
Občas mi to nedá a hned přijde trest. Včera jsem byl na Devis Cupu, seděl naproti empairu a dnes mě krk bolí jako prase, takže chodím s límcem, abych mu odlehčil,
Asi mi fakt nic jiného nezbyde, než začít sekat dobrotu.
Vy se mě ale jen tak nezbavíte. Jestli zdraví dovolí a s kabriem mi to klapne, budu s váma jezdit dál.
To o Maxe mám teď starost, aby se dostal do dobrých rukou. Fakt platí, že radši slevím, než ho dát nějakému neurvalci :?
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Příspěvekod benfa » 17 lis 2012, 19:49

cena?
benfa

100+

Skútr / moto: YAMAHA MAJESTY 400

Příspěvekod Richijan » 18 lis 2012, 22:05

Myslím, že dlouhodobější kolegové tady znají jak skútr, tak mě. Proto jsem tu řadu věcí, jako nap., že letos na jaře jsem u Peťase Maxe přezul (chtěl jsem ty nej gumy, abych měl jistotu, tzn. samozřejmě s ultrasealem) na nové, ani nepsal. Nidy jsem na něm nešetřil.
Byl bych rád, kdyby si ho koupil někdo z kolegů, se kterým - a tedy i s Maxem, budu dále setkávat.

S prodejem nespěchám, počkám proto, kdo co nabídne. Rád bych skútr prodal i včetně původních dílů a veškerého příslušenství. Není to ale podmínkou.

Přece jen ale ještě uvádím: aktuálně má Maxík tachometrových 40.400. Podle servisní příručky má jít na seřízení ventilů + čeká ho kontrola řemenu (je tam kevlar).
Původně jsem to chtěl udělat hned po sezóně, ale teď si říkám, že by si to možná nový majitel raději udělal sám. Kdyby ne, není problém tohle přes zimu zajistit (předpokládám tradičně u Valinů).

Papirove srovnatelny NightMax, taky poprve koupeny na Slovensku, ale bez doplnku je v nabidce tady - cena DOHODOU :wink:
Bez osobniho prohlednuti a vyzkouseni je jednani o cene "o nicem"

Max je moje srdeční záležitost. Díky němu jsem prožil řadu krásných zážitků, které nechci a ani bych nedokázal finančně ocenit.
Nepořizoval jsem si ho proto, abych na něm vydělal. Nechat si ho, aby stál doma si nezaslouží. Je to sportovec, který by měl jezdit a rozdávat zážitky dál.
Nechci proto kalkulovat za kolik jsem ho + vybavení pořídil, kolik je amortizace, jaká je kupní síla trhu atd.

Samozřejmě bych ho mohl zainzerovat s cenou např. cca 90.000 a kalkulovat, že cca 10.000 slevím atd. Jednu nabídku už jsem odmítl. Dotyčný - asi úspěšný podnikatel, ho chtěl na dojíždění ze satelitu do práce v Praze, aby nemusel stát ve frontách. Koupit chtěl jen Maxe beze všeho dalšího, a to hned.
To ale není to, co bych pro Maxe rád. Oznámením jen na fórech mu chci dát šanci, aby si ho koupil někdo, kdo ho ocení a využije.
Myslím, že mu to dlužím.
Určitě nejsem dobrý obchodník, ale to mi nevadí. I minulého Maxe si vzal kamarád a rozhodně jsem nevydělal.
Richijan

1000+

Příspěvekod _Tom_ » 21 lis 2012, 10:54

myslím, že už všichni vědí v jak dobrém je stavu, ale zase bych to nepřeháněl ;-)

pokud chceš prodávat, zkus inzerci a kupujícího si vybereš sám. Tím bych oslavu ÁVE T-MAX ukončil
Galerie fotek | Profil motorkáři.cz
nyní: Honda Vision 110 - najeto 7 000km | Honda NC750X - najeto 21 000km

dříve: Honda SH300 - najeto 41 000km | Honda PS125 - najeto 22 000km
_Tom_

Moderátor

Reputace: 98
Skútr / moto: Honda

yamaha T max 500 r.v. 2005

Příspěvekod danus2 » 10 úno 2013, 19:55

sháním manuál v češtině na yamaha t max 500 r.v. 2005 ,prosím nemáte ho někdo? pošlete prosím na,, danus2@seznam.cz"
danus2

5+

Skútr / moto: yamaha t-max 2008

Příspěvekod Dándí » 22 úno 2013, 14:56

Vidím, že se nikdo neozývá, já mám na 2008 a dál. prostě na hliníkový rám, tak nevím jestli by ti to pomohlo.

Dovolím si vyhlásit BUDÍČEK všem T-MAXíkům, příští týden jsou výstavy, tak se tam musíme podívat jestli náááhodou někdo nespáchal dalšího hliníkáče :lol: :lol: :lol: . BMW to nějak nezvládlo a svařilo to z trubiček, tak třeba někdo jiný se ochlapí.............., to by asi už ale představili v Itálii :idea:

Zdravím všechny a držím palce s prosbou o teplejší dny. :arrow: Už mě to auto nebaví :mrgreen: :mrgreen:
Dándí

500+

Příspěvekod dukon » 02 bře 2013, 17:15

Pár fotek jak jsem slíbil.
P1010715 (1).jpg
P1010765 (1).jpg
P1010721 (1).jpg
P1010769 (1).jpg
P1010076 (1).jpg
Yamaha XP 500 ABS T-max 09
Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11
Minulost : Kymco Agility125 City 09
dukon

250+

Reputace: 25
Skútr / moto: Yamaha T-max 09

Příspěvekod Dándí » 03 bře 2013, 14:47

Hezké, hezké, budu rád, když zdělíš dojmy s tou větrnou clonou. Už jsem o ní přemýšlel, ale zatím jsem nesehnal nikoho, kdo jí vyzkoušel.
Dándí

500+

Příspěvekod dukon » 03 bře 2013, 15:49

Taky jsem zvědav, bylo to jediné řešení,mám 185 a krčit se za plexi mě už nebavilo.Pokud to nebude ok, půjde plexi dolů a nechám jen krátké.Jinak se chystám do Prahy čtvrtek, pátek (motosalon atd.)tak bych třeba hodil řeč kdo by měl zájem.Ještě se chci zeptat co T-max klub, Richijan už to vzdal ,ale jak to sleduju začíná nás být víc a Tmax by mohl mit víc než jeden odkaz.
Yamaha XP 500 ABS T-max 09
Minulost : Yamaha YP 125 ABS X-max 11
Minulost : Kymco Agility125 City 09
dukon

250+

Reputace: 25
Skútr / moto: Yamaha T-max 09

Příspěvekod kutna » 05 bře 2013, 10:47

Zdravím Vás tu. Tak sem pořídil taky T-MAXe. Je to rok 2002. Přes zimu jsem udělal údržbu a včera konečně vyrazil na projížďku. Je to paráda se po zimě zase svézt. Jediné co mi vadí, jsou turbulence od plexi. Mám vysoké cestovní a hrozně to bubnuje do helmy. Jak to dopadlo s deflektorem. Pomohlo to? Kde se dá koupit?
kutna

0+

Skútr / moto: T-max 500 r.v.2002

PředchozíDalší

Zpět na Maxi skútry

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek