Richijane, menší plexi znamenalo vyšší maximálku cca o 6 km/h. Odpor vzduchu byl v pohodě, kolem kila nic moc nevnímáš.... A když, tak ten vzduch jde spíš na hruď než na hlavu.... Když jsem s tím pelášil po dálnici stabilně 150-160, tak už ten proud vzduchu cítit byl, ale nechalo se to snést... Sundal jsem to, protože se mi to plexi sice líbí zepředu, ale z boku a zezadu je hodně nízké a dle mého názoru tomu prostě nesluší....
Fotky jsou na motorkářích, profil rof-pisek, je tam fotka i z profilu, každý si může udělat svůj názor.
foky píše:Tak to je škoda, ať se alespoň brzo prodá. Sám prodávám skútra s reálným průběhem km a zatím se to jeví jako velikánskej problém.
Hodně štěstí při prodeji.
díky, chlape.... i já tobě... ceny šly koukám brutálně dolů. co se km týče, lidi jsou blázni. všechny motorky maj 18 000 - 23 000 km, všechny stály majiteli v garáži, protože na ní neměl čas... a všichni tomu věří... nechápu. a já v létě jezdil a jezdil, honil se s SW600 a nestíhal jim na rovinkách, ale v zatáčkách nestíhali oni mně... vím, na co si při tomhle projezdu přibližně dát bacha... a můžu tomu věřit. ale každého věc. Jak říkám, každá věc má svého kupce za dobrou cenu a rozumný lidi ještě nevymřeli, co přemýšlí jako my.
no chlapci, tohle je asi poslední vzpomínka na cestování s Tmaxíkem, jak jsem si to dával jednou rukou, páč ve druhé jsem měl HáTéCéčko a nahrával jsem nás...
přikládám odkaz, třeba se vám bude líbit videjko.... a třeba mi to admin nesmaže... jsou tam pěkné záběry na Šumavu i na tachometr..
http://www.youtube.com/watch?v=5afDjShttm0