No já zvládnu lecos, ale elektrika mi fakt nejde. Umím jen jednoduchý obvod s vypínačem.
Zkusil jsem najít ukostření baterky. Bylo na startéru a abych se tam dostal musel jsem rozebrat skoro půlku skůtru
nicméně kontakt se mi zdál dobrý, prostříkal jsem kontaktolem a dotáhl. Pak to pěkně nastartovalo a hezky vrčelo, nechal jsem to běžet a mezitím našrouboval všechno zpět. Což bylo asi 20 minut. Když jsem to vytlačil z garáže a přidal plyn, tak opět rychloměr na maximum a začaly kolísat otáčky až to zdechlo. A to jsem měl takovou radost že jsem to vyřešil. Nejspíš to bude asi přechodový odpor na nějakém kontaktu. Nic jsem tam nenašel ani zkorodovaného. Všechny konektory jsou pěkně čisté. Asi dvakrát se stalo , že motor zdechnul a samovolně se několikrát rozbíhalo palivové čerpadlo. Když normálně zapnu zapalování tak to jednou zabzučí a pak čeká až nastartuju. Teď to prostě bzučelo několikrát to sobě samovolně. Asi to nechám nějakému servisu, jen se bojím že když to dám do Yamahy tak to bude ranec.
-- 28 říj 2017, 22:22 --
to bouska.t - A není to škoda, nechceš tam přidat ještě jednou 100 000. Byl to myslím pěkný příběh.