Ja viac verim popisu vyrobcu ako predajcu(ktovie ako dlho to nemaju aktualizovane). Ake je presne cislo toho remena? Na škatulke to byva napisane. Malossi remen tu :
http://www.malossistore.eu/en/products/ ... ASM&Type=MAk maš na skatulke čislo 6114674 mas ten rozmer co som pisal hore
Princip variatoru poznam preto som napisal to com som napisal. Keby tam aj da najtvrdsiu kontru urcite by pisal (ak by vsetko ostatne bolo v poriadku) ako super to zrychluje kedze kladie vacsi odpor valcekom a tie zacnu vario otvarat pri vyssich otackach. Maximalka by mala byt rovnaka poviem priklad neviem v akych otackach jazdi T-max ale priblizne so zakladnu kontrou vario pracuje pri 5tis otackach az kym sa maximalne neotvori a potom uz stupa rychlost len so zvysujucimi sa otackami. S tou tvrdou kontrou by pracovalo pri 6 tisic ale otvorilo by ho rovnako ako s tou slabsou. Nevidim dovod preco by malo mat mensiu maximalku s tvrdou kontrou. napr na 2takte mam najtvrdsiu kontru(+40%) a maximalka je rovnaka ako so strednou tvrdostou (samozrejme s doladenim valcekov). NA 250ke som maval aj taky kruzok torsion controler co zosilnuje kontru(zdvihol ju asi o 5mm) a ziadne zmensovanie maximalky sa nekonalo
Preto pisem nech sa ide previest a povie nam ake otacky ma motor pri maximalke , viac sa cez pocitac neda pomoct
poviem priklad ak pojde tych 150tacho a otacky budu 8 tisic (neviem ake max točky ma T-max) tak bude jasne ze je problem niekde vo variu
edit: jaroslav.hanus teraz spatne citam prispevky a vidim ze sa pisalo ze malossi remen ma rovnaku dlžku , tak sory
to co si pisal s dlžkou remena s tym suhlasim
edit2: precital som si teraz celu temu poriadne a ospravedlujem sa autorovi ze som si myslel ze nesleduje otackomer, lebo vidim ze autor na zaciatku pisal ze otačky ma rovnake