Badarala píše:Ahoj, jezdím taky pořád a hodně v noci a převážně mimoměsto. Všechny prostředky ti můžou tak nanejvýš trochu pomoct, ale jak přijde mlha, déšt, světla z protijedoucích aut a nebo nějaký kamion co dojedeš a za ním aerosol sajrajtu, jediný co to vyřeší je možnost vidět přes hranu plexi, aspon když se narovnáš, jinak je to vážně loterie. Takže bud jiné-druhé plexi nebo stávající seříznout. Ještě jde kombinovat s deflektorem. Já ho tam nemám, seříznul jsem plexi tak, že se můžu schovat celý, ale zároven vidím přes okraj když se úplně narovnám.
Pamatuju si, že bratru 15let zpět, jsem matlal sklo na dodávce čímsi a voda ihned klouzal, nebyla schopna se držet. Takže říkáš, že něco málo to pomůže, ale stále hodně omezený výhled jo? Řezat to nebudu a origo nízký (na zimu bych ho dal) nemám.. Aktuálně to řeším, že prostě zastavím a stáhnu to gumovou stěrkou, ale to bych byl za chvíli rychlejší pěšky
Taky jezdím celoročně, pouze hluboký sníh a čistý led ne. Silvera jsem koupil cca dva měsíce zpět, ale jezdit bude durch. Ale tohle mi vážně komplikuje jízdu. Je to o hubu. Jsem dost odvážnej blázen, tahle stěna přede mnou, ze mě udělala poseru
-- 10 lis 2014, 13:48 --
angel2904 píše:A nebo ...
cycle2.jpg
..ne ne, dík