Nejnižší naměřená teplota v ČR je -42,2°C a v roce 2012 -40,4 °C . Na slovensku to bude podobné (-41 °C). Takže bych se o SYM začal bát, kdybych měl SYM
Zamrznutí skůtru samozřejmě nehrozí.
Nemrzka se pravidelně mění kvůli postupné ztrátě účinnosti antikorozních a mazacích přísad (2 až 3 roky), proto je dobré dodržovat servisní interval, schopnost nezamrznout může ztratit jen zředěním.Mirus1 píše:franta150::
Ano,máš pravdu je to tak,Sym to ředí u všech svých strojů na 50% t.j. -36°C, takže nějaké obavy, že by v ČR nebo SR byly teploty ještě nižší asi nehrozí, a tuto problematiku u Symu už nemusíme řešit...
K té výměně,já ji mám už 4tý rok a furt stupně(-40) stejně,takže to nebude asi tak žhavé,ale je mě jasné,že se bude muset někdy vyměnit...
icask2 píše:Gratulujem.
Ty si z FB co kupoval ten cierny?
Maxsym je trosku maksi aspon predok oproti Downtownu na ktorom som jazdil. Mne sa to paci viac, ze nekope tak velmi. V zakrutach je pritom stale dostatocne tuhy.
Ano, ten zabeh je otravny. Mam okolo 800 km tak rozmyslam, ci prvy servis este teraz alebo ho odlozit na jar. V sobotu som na mojej 400vke prvykrat otocil plynom na max a ide velmi krasne. No mam tusaka, ze tuto polohu pouzijem iba vtedy ked sa budem chciet pohrat. Lebo bezna jazda 120km/h je okolo 6000 otacok a 90 - 100 sa mota do 5000. Pritom taha jak divy. Myslim, ze som kupil velmi zabavny stroj.
Odoslané z HUAWEI GRA-L09 pomocou Tapatalku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků